To je to što me zanima!

'Nakon udarca vukla se po cesti krvave glave, a vozač je odjurio, no zapamtila sam mu tablice'

Vozač (21) pod utjecajem alkohola udario je djevojku (19) na pješačkom prijelazu u zagrebačkom Španskom u subotu oko ponoći i pobjegao s mjesta nesreće. Ozlijeđenoj su pomogli ljudi iz obližnjeg kafića
Vidi originalni članak

Čula sam snažan udarac. Mislila sam da su se sudarila dva automobila. Bila sam udaljena jedno križanje, no vidjela sam da se auto nije zaustavio nego nastavio pa sam se koncentrirala da zapamtim tablice. Vidjela sam i da ima razbijeno prednje staklo - priča nam čitateljica 24sata koja je u subotu navečer svjedočila prometnoj nesreći u zagrebačkom Španskom gdje je vozač Škode udario pješakinju i navodno pobjegao s mjesta nesreće. Čitateljica je u tim trenucima šetala svoga psa.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 6

  • max2017 02.05.2022.

    mlad.., neiskusan,....nije još ubio,...gomila olakšavajućih okolnosti da ga sudac potapša i uzme mu 100 kn.........Kog je vraga baš morala prelaziti cestu....bezobzirna cura ?!

  • ceralaz 02.05.2022.

    Ja ne pijem ali nemam ništa protiv onih koji piju. No pogledajmo realno svi loču i sjedaju za volan... Kako usaditi u glavu  da ni jedna piva ni gemišt ne bi smjeli biti u pitanju ako sjedamo u auto, a pizdarije se događaju i brzima i sporima.

  • Zagy91 01.05.2022.

    Kazna za bijeg 20.000 kn? Pa valjda treba biti obavezan zatvor?

Komentiraj...
Vidi sve komentare