To je to što me zanima!

Nakon uhićenja je prijetio policajcu, sada je pobjegao

Opasni diler Željko Rukavina (49) pobjegao je iz zatvora. U zatvoru su to shvatili tek nakon večere. Do odsluženja kazne preostale su mu 2 godine
Vidi originalni članak

Iz zatvorske kaznionice u Požegi u subotu navečer pobjegao je Željko Rukavina (49) zvani Moljac iz Vinkovaca. Osuđen je na osam i pol godina zatvora zbog dilanja droge. Smatraju ga iznimno opasnim jer je registrirani kriminalac, a još mu se sudi i za druga teška kaznena djela. Nasilan je i prijavljivan za više od 100 kaznenih djela.
Već je bježao iz zatvora, prijetio i napadao policajce. Iz zatvora je prijetio i vinkovačkom policajcu koji ga je uhitio. Da je pobjegao, shvatili su nakon večere. Kako doznajemo, Rukavina je nedavno iz zatvorenog zatvora u Osijeku premješten u poluotvorenu kaznionicu u Požegi. Do odsluženja kazne preostale su mu oko dvije godine.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • cigo 11.01.2009.

    Q-rac je to zatvor kad se samo tako bega iz njega. Pa yeba te, jednom mi je brava u javnom WC-u zastekala, pa sam se zayebavo punih pola sata da ju kroz \'peting\' skuzim i otvorim,...a ovaj klizne iz ZATVORA lakse nego iz skole.

  • rođo1 11.01.2009.

    opasan kriminalac a oni njega iz zatvorenog u poluotvoreni zatvor.pa tu su veći kriminalci ti koji su donijeli odluku o premještaju nego on..............

  • susjed 11.01.2009.

    šta je trebao:prvo pobjeći a onda prijetiti policajcu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare