To je to što me zanima!

Nakon 'Večernje škole' vraća se s 'Pervanovim dnevnikom'

Komičar Željko Pervan okupio je staru “ekipu”, Mladena Horvata, Zlatana Zuhrića Zuhru i Ahmeda Al Rahima, a dolaze i pojačanja: Edi Štraus i Tarik Filipović
Vidi originalni članak

Informativni program vrlo je zabavan kad čovjek zna što je iza svega. To je tip komedije koji meni odgovara, kaže Željko Pervan (50). U novom projektu “Pervanovi dnevnici” komičar će postati voditelj Dnevnika. Bit će to, kaže, narodni dnevnik koji će prikazivati istinu lišenu ukrašavanja, a namjerava pokazati i kako nastaju vijesti. Smiješno mu je što ljudi vjeruju svemu što vide na televiziji.

- U Dnevnicima i Vijestima svi su ozbiljni jer imaju odijela i ozbiljna lica, a zapravo je iza toga proizvodnja istine, što je uistinu zabavno - smije se Pervan. Okupio je staru “ekipu”, Mladena Horvata, Zlatana Zuhrića Zuhru i Ahmeda Al Rahima, a dolaze i pojačanja: Edi Štraus i Tarik Filipović.

- Radit ću s ljudima s kojima sam na istoj frekvenciji. Imamo i jednu predivnu ženu koja ostavlja bez daha. Mora biti predivna žena da se može lijepo gledati. To je ipak televizija - ističe. Emisija “Pervanov Dnevnik” prikazivat će se na jednoj srpskoj i bosanskohercegovačkoj televiziji. No u Hrvatskoj se za nju nije našlo termina.

>>> Cijeli članak pročitajte u 24sataExpressu

Idi na 24sata

Komentari 87

  • ivančica1 09.09.2012.

    normslno da nema termina kad svaki dan prikazuju jedne te iste filmove po 180-i put! a mi plaćamo pretplatu da svaki dan u tjednu gledamo stevena seagala i ostale likove iz bajke. katastrofa

  • Šarlota 06.09.2012.

    Zapavo, ne čudi me da ih nijedna TV kuća neće objavljivati jer svojim sarkastičnim humorom dotaknu svakog političara, a u ove se neuputno dirati.

  • alexDU 05.09.2012.

    ajoj, pa nije valjda da ćemo biti uskraćeni za pervana i ekipu

Komentiraj...
Vidi sve komentare