To je to što me zanima!

Nakrcao se artiklima i prošetao pored blagajne: Zaštitarka ga htjela spriječiti, on izvukao nož

Pri izlasku iz trgovine pokušala ga je spriječiti 49-godišnja zaposlenica zaštitarske tvrtke, no on joj se suprotstavio oštrim predmetom te udaljio iz trgovine
Vidi originalni članak

Zbog nekoliko stotina kuna vrijednih proizvoda koje je opljačkao u trgovini, nepoznati razbojnik u četvrtak je u Dugom Selu 'oštrim predmetom' zaprijetio zaštitarki koja ga nije uspjela spriječiti niti zaustaviti u bijegu, a nije poznato je li bila naoružana.

Zagrebačka policija u petak je izvijestila da je pljačkaš oko 10.30 sati ušao u trgovinu te s polica uzeo ukupno nekoliko stotina kuna vrijedne proizvode, s kojima je prošao pored blagajne bez da ih je platio.

RAZBOJNIŠTVO U ZVONIMIROVOJ Opljačkao poštu u Zagrebu, djelatnici je zaprijetio oružjem

Pri izlasku iz trgovine pokušala ga je spriječiti 49-godišnja zaposlenica zaštitarske tvrtke, no on joj se suprotstavio oštrim predmetom te udaljio iz trgovine.

Iz policije ne javljaju je li zaštitarka bila naoružana.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • kiky4752 06.12.2022.

    Isuse kako glupo pitanje "Je li zaštitarka imala oružje". Ajme, pa i ptice na grani znaju da zaštitari koji štite dućane, trgovačke centre i sl. nisu naoružani, odnosno ne nose oružje.

  • Zvone Sokac 02.12.2022.

    Kakav clanak pun krivih informacija krenuvsi od godina zastitarke jer ima puno manje,pa do toga da ga nije uspjela sprijeciti sto nije tocno jer veci dio pljena mu je oduzela osim onoga sto je imao u depovima ,normalno da se je povukla kada je izvukao noz ,svatko tko bi drugacije postupi je budala.A autor teksta da je imalo strucan znao bi da zastitari u TC ne nose oruzje.lp.🥂

  • x00x 02.12.2022.

    a i ti zastitari po ducanima su smijurija za popuniti formu

Komentiraj...
Vidi sve komentare