To je to što me zanima!

Naletio na biciklista u Zagrebu: 'Ležao je nepomično na zebri'

Oko 20.40 sati na raskrižju Selske i Horvaćanske automobil je naletio na biciklista. Ozlijeđenog su odmah prevezli u kliniku za traumatologiju u Zagrebu...
Vidi originalni članak

Vidio sam kako netko leži na zebri, nije se micao. Jako sam se zabrinuo, nisam siguran što se dogodilo. Prizor je bio šokantan - javio je užasnuti čitatelj. 

KOD NOVE GRADIŠKE Sudarili se auto i teretnjak, dvojica vozača su ozlijeđeni

- Oko 20.40 sati na raskrižju Selske i Horvaćanske automobil je naletio na biciklista. Ozlijeđenog su odmah prevezli u kliniku za traumatologiju u Zagrebu - potvrdili su iz PU zagrebačke. 

 

Idi na 24sata

Komentari 67

  • 26.05.2020.

    Kakvih sve vozaca ima nije ni cudo...brbljaju na mobitel..kopaju nos...jedna ruka na volanu...drugom cesu odostraga :) jadni pjesaci i biciklisti...tupsoni..ako vam je crveno ...crveno je...cekas zeleno..jel tako tesko :)

  • Fredy Dy 26.05.2020.

    Jel vozio bicikl ili ga je gurao? Nema detalja nikakvih.

  • 26.05.2020.

    projurio je taj preko puno zebri , dok nije podletio i zalegao......Zakaj ja to tipkam, pa zato da na ovom primjeru ostali biciklisti nauče da se na pješačkoj zoni treba ponašati kao pješak , ako ne zbog zakona, a onda zbog čiste fizike , jer vozač ne može reagirati , ako mu biciklista naglo podleti pred vozilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare