To je to što me zanima!

Naletio na pješaka koji je gurao bicikl kraj Imotskog

U Glavini Donjoj kraj Imotskog na Antu Đ. (56), koji je gurao bicikl po lokalnoj cesti, naletio je osobni automobil te ga na mjestu usmrtio
Vidi originalni članak

U Glavini Donjoj kod Imotskog, u četvrtak oko 20.50 sati, na Antu Đuzela (56), koji je gurao bicikl po lokalnoj cesti, zbog prevelike brzine i slabe vidljivosti, naletio je Ivan Milas (33) svojim golfom te ga na mjestu usmrtio. Od siline udarca Đuzel je odbačen van kolnika gdje je i preminuo. U tom trenutku je iz suprotnog smjera u Alfi Romeu doletio Mladen Vušković (48). U njega je zbog neodržavanja razmaka udario Perica Gudelj (41). Vušković je zadobio lakše tjelesne ozlijede. Tijelo preminulog biciklista prevezeno je na Odjel patologije KBC Split.
S ceste u Koreničanima kraj Daruvara sletio je automobil iz kojeg je ispao suputnik Jovo Milešević (48) nešto prije 22 sata. Od ozljeda je umro na mjestu nesreće. Vozač (29) Forda, kojem je izmjereno 1,41 promila alkohola u krvi, izgubio je zbog brzine i kontrolu nad vozilom i sletio na livadu gdje se vozilo nekoliko puta prevrnulo.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare