To je to što me zanima!

Naletjeli na pljačkaša i krenuli za njim iako je bio naoružan

Policajci Marin Nimac (45) i Goran Anić (23) naletjeli su na pljačkaša koji je istrčao iz haustora te su ga odmah krenuli loviti. Ubrzo su ga sustigli i uspješno priveli
Vidi originalni članak

Pljačkaš je istrčao iz haustora. Imao je tamnu odjeću, rukavice i držao je pištolj. Čim smo ga vidjeli bacili smo se u lov, rekao je Marin Nimac (45), policajac IV policijske postaje u zagrebačkoj Petrovoj. S Goranom Anićem (23) odrađivao je redovnu smjenu početkom ožujka. Autom su obilazili kvartove i naletjeli na pljačkaša trgovine u Trpinjskoj ulici.

- Krenuli smo za njim. Vikali smo: Stani, baci oružje, baci oružje! Ignorirao nas je. U bijegu je skinuo fantomku i otkrio lice - prisjeća se Anić. Ubrzo su ga policajci sustigli. 

- Bacili smo ga na pod. Malo se opirao i počeo nas uvjeravati: Pištolj nije pravi! Nije imao izbora, shvatio je da se više neće izvući. Priveli smo ga - opisuje Nimac. Razbojnik je u rukama držao i novac koji je ukrao, nekoliko stotina kuna. Nimac je policajac već 20 godina, a njegov kolega dvije.

- Uvijek nas iznova opere adrenalin. Na ovog razbojnika smo slučajno naletjeli, ali smo ustrajali da ga uhvatimo - govore kolege. Nimac i Anić su naši policajci mjeseca jer su unatoč velikoj opasnosti krenuli za naoružanim pljačkašem. 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • met666 01.07.2012.

    svaka čast policajcima! a samo mogu reći loše za novinarku koja je pisala ovaj članak jer nije navela sve detalje, nego je napravila sprdnju od policije.. nažalost takva gamad koja može lagati narodu preko medija ima ogromne plaće i jako dobre povlastice i još k tome lažu.. hvala svim novinarima koji blate policiju na svakom mogućem koraku.. trebalo bi vama zabranit pisanje lažnih informacija i svi bi vi trebali odgovarati za te neistine koje pišete

  • danijel1bedic 30.05.2012.

    Svaka čast policajcima,što su dobro odradili svoj posao,i svaka čast na hrabrosti,mogli su samo okrenuti glave i gotovo. A ovako su ugrozili svoj život,i odradili posao kako treba. SVAKA ČAST!!!!!!!!!!!

  • miabuco 28.05.2012.

    bravo!!!! ponosna!! :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare