To je to što me zanima!

Naljepnicom sudionicima u prometu poručio da se ženi

Ne znam da li je automobil vozio muškarac ili žena, ali pretpostavljam da se radi o mladiću, rekla je čitateljica koja je Mazdu slikala u Zagrebu
Vidi originalni članak

Nepoznati mladić odlučio je sretnu vijest da se uskoro ženi podijeliti sa svim sudionicima u prometu. Na zadnji branik svoje srebrne Mazde zalijepio je naljepnicu "ženim se". Naša čitateljica fotografirala ga je u srijedu kraj Bundeka u Zagrebu.
- Čim sam ga ugledala odlučila sam ga uslikati. Nažalost, nisam uspjela primjetiti da li je autombil vozio muškarac ili žena, ali po naljepnici 'Ženim se' pretpostavljam da se radilo o nekom mladiću - ispričala je čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Del boy 385 12.05.2008.

    Druže Tito! Nisam siromašan i nemam se čega stidjeti. Naprotiv, u životu mi nikad ničeg nije falilo. To što je Mazda stara 5 godina nije mi nikakav razlog da ju zamijenim. Samo želim istaknuti da je udavača sa mnom 8 godina, dakle malo više nego Mazda i samim tim se ne udaje za čovjeka sa starim krampom. Obzirom da oboje imamo 26 godina i stambeno smo riješeni, ja mislim da nismo siromašni. Uostalom, dolazi nam novi auto. Drugi. Zdravo!

  • drug Tito_1 12.05.2008.

    Druže DEL nemoj se stidjeti siromaštva, važno je da si pošten radnik ti i tvoja buduća drugarica. Radite za plaću natežite kraj s krajem i živjeli. Jednog dana kad dođu djeca i petogodišnja mazda bit će samo san.Zdravo.

  • Del boy 385 11.05.2008.

    Da, Sinkec, napredak je očigledan, no Mazda je stara 5, a ne 10 let pa ni objektivno nije kramp. Uvjerenja su ti točna. Možda i sam to shvatiš jednog dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare