To je to što me zanima!

Naljutili Crkvu: 'Isus' zove oca da ga spasi od žene s bičem

Reklama se vrti na kanalu u vlasništvu talijanskog premijera Silvija Berlusconija. Crkva kaže kako reklamu nisu trebali snimiti te da vrijeđa osjećaje vjernika
Vidi originalni članak

Katoličku crkvu naljutila je televizijska reklama u kojoj polugoli muškarac, koji podsjeća na Isusa, pokušava otjerati pretilu dominu u samostojećim čarapama. U reklami za slušalicu za mobitel Nodis, muškarac je zavezan za krevet u pozi koja podsjeća na Isusa na križu. Znojeći se, počne se grčiti kada žena u štiklama uđe u sobu, zamahne bičem i krene prema krevetu. 

- Ej, tata, možeš li mi pomoći?, kaže mladić gledajući gore, kao da se obraća Bogu. Bizarna reklama se prikazuje na talijanskoj nacionalnoj televiziji Italia 1 koja je u vlasništvu premijera Silvija Berlusconija. U listu Avvenire u vlasništvu Katoličke biskupske konferncije, objavljeno je da je reklama izuzetno uvredljiva za vjernike te da takvu reklamu nisu trebali snimiti. Predložili su da katolici koji se osjećaju uvrijeđeni prestanu gledati taj televizijski kanal i bojkotiraju proizvod. 

- Aluzija na Krista je eksplicitna i duboko uvredljiva za osjećaje vjernika, udruženje katoličkih gledatelja TV-a, Aiart, prenosi Telegraph.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • 5252468 19.04.2011.

    sotonisti gorit cete u paklu vjecno!!!!!

  • axlica 19.04.2011.

    kako je zabavno kad se s crkvom sprdaju :D podržavam definitivno

  • zagrebzapad 19.04.2011.

    Vulgarno i sramotno!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare