To je to što me zanima!

Namamili je oglasom: Trudnicu ubili i izvadili joj bebu iz utrobe

Tinejdžerica Marlen bila je pred porodom kad se javila na oglas za poklanjanje dječje odjeće. Kad je stigla na dogovor, nekoliko ljudi ju je brutalno ubilo i izvadilo joj bebu iz utrobe...
Vidi originalni članak

Trudna Marlen Ochoa-Uriostegui (19) javila se na oglas za poklanjanje kolica i dječje odjeće. Kad je stigla na dogovor za preuzimanje odjeće, brutalno su je ubili i izvadili bebu iz njene utrobe, piše NYPost.

Tijelo nesretne djevojke pronašli su u stanu u Chicagu. Njena obtelj tvrdi kako se javila na oglas i otišla preuzeti odjeću.

- Žena je tvrdila na Facebooku da njena kći ima viška odjeće za bebu dječaka - rekla je Cecilia Garcia, prijateljica obitelji pokojne Marlen.

Osumnjičeni su zvali hitnu pomoć jer je novorođenče imalo problema s disanjem istog dana kad je obitelj prijavila nestanak Marlen.

- Vjerujemo da je trudnica ubijena i da joj je beba nasilno izvađena iz trbuha - rekao je u četvrtak glasnogovornik policije u Chicagu, Anthony Guglielmi. Dodao je da je beba u teškom stanju i da se bori za život.

Ochoa-Uriostegui je bila devet mjeseci trudna kad je njena obitelj prijavila nestanak. Posljednji put viđena je 23. travnja dok je odlazila iz škole.

- Osumnjičeni su svi stanari koje smo zatekli u stanu nakon što su pozvali hitnu pomoć. Vjerujemo da su svi imali neku ulogu u ovom brutalnom ubojstvu - dodao je Guglielmi.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • Hiroo_Onoda 27.05.2019.

    U bivšoj jugi takav zločin je počinila Šefka Hodžić. Ne možeš vjerovati da postoje takve osobe, ali evo, ima ih posvuda oko nas.

  • 18.05.2019.

    Amerika je u zadnjih 30 godina najveće zlo ovog svijeta. Država bez identiteta naroda, bez vjere, bez obiteljskog odgoja - je država osuđena na propast, ali bojim se da bi mogla povući u povaliju i ostatak svijeta.

  • Fenix7 17.05.2019.

    Monstrumu koji je ovo napravio Ameri sigurno neće dosuditi 20 godina zatvora, kao Šefki iz Bosne 1970.

Komentiraj...
Vidi sve komentare