To je to što me zanima!

Namještao je sjedalo: Skupim superautom se zabio u ogradu

V. Britanija: Andy Danso (43) je oštetio Pagani Zonda koji je u vlasništvu njegovog šefa. Muškarac je greškom stisnuo papučicu gasa dok je pomicao sjedalo
Vidi originalni članak

Andy Danso (43) je oštetio "superauto" Pagani Zonda koji je u vlasništvu njegovog šefa. Muškarac je greškom stisnuo papučicu gasa dok je pomicao sjedalo. Vozilo je vrijedno milijun funti (oko 10,5 milijuna kuna). piše Daily Mail. Nije osigurano. 

Vlasnik vozila je kineski biznismen Jen-Te Chen, a Andy radi kao njegov zaštitar. Rijetko i skupo vozilo Andy je u veljači zabio u ogradu industrijskog posjeda u Wembleyju u Londonu. Napravio je tisuće funti štete. Danso se ovaj tjedan pojavio na sudu gdje je dobio 1000 funti kazne (oko 10.570 kuna) zbog neoprezne vožnje i jer je vozio automobil bez osiguranja. Danso je policiji prvo rekao da se u ogradu zabio jer je izbjegavao sivo vozilo. Policija je pregledala snimke nadzorne kamere i utvrdila da takvog vozila nije bilo pa je Danso rekao istinu. Priznao je da je namještao sjedalo, ali to nije prvo htio reći jer ga je bilo sram. 

Idi na 24sata

Komentari 79

  • čokica 22.08.2015.

    a nisu ga ucili da se to radi prije neg krene vozit??hmm

  • IvanSamo 22.08.2015.

    pa to je snimka stara godinu dana i vise a vi sada objavlhujete to pa objavige kako je potonuo titanik

  • guronja 22.08.2015.

    cios prima i superautomobile

Komentiraj...
Vidi sve komentare