To je to što me zanima!

Naoružan bombom i pištoljem uzeo taoce u policijskoj postaji

Beograd: Muškarac je navodno "poludio" jer policija još nije uhvatila razbojnike koji su mu prošle godine opljačkali stan. Specijalci su u 16.40 upali u zgradu i uhitili ga
Vidi originalni članak

Nezadovoljan radom srbijanskog MUP-a, 52-godišnji Blažimir Trifunović upao je u ponedjeljak oko 15 sati u Policijsku stanicu Čukarica s bombom u ruci. Nekoliko zaposlenika uzao je za taoce. Napadač je navodno, osim bombe, imao i pištolj te je ispalio jedan hitac. Nitko nije ozlijeđen. 

Beogradski specijalci ušli su oko 16.40 sati u postaju i uhitili pomahnitalog muškarca koji je prijetio da će aktivirati bombu, javlja RTS.

Kako piše srbijanski Blic, Trifunović je "poludio" jer policija još nije uhvatila razbojnike koji su mu prošle godine opljačkali stan. Ispred zgrade policijske stanice nastao je pravi kaos. Stiglo je sedam vozila sa specijalcima, ekipe hitne pomoći te velik broj policajaca, a okolne ulice bile su blokirane.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • žika pavlović 31.01.2012.

    laser... ha,ha,ha...

  • MAX BEK 30.01.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • ping-pong 30.01.2012.

    Odmah da vam napišem istinu o toj tekmi. U predsjedničkom kabinetu Ivo Josipović, Ranko Ostojić ministar unutrašnjih poslova i Hrvatski Rukometni Savez uz preporuku EHF da se prvenstvo završi sa što manje incidenata i bez ljudskih žrtava. Dogovoreno je da se utakmica pusti, a suci ne sankcioniraju: prozivanje nakon svakog gola, kovanicu, plastičnu bocu, pikada, lasere, Marš na Drinu,Kalašnjikov,nacionalističke uvrede, prijatnje smrču, izlazak po medalju sa šajkačama i kapi Ratka Mladića ( vojne odore se kažnjavaju u sportskim natjecanjima)...... Sve samo da se prvenstvo završi što prije! Zato se nemojte hvaliti sa takvom pobjedom! A što se tiće ove teme (bomba, pištolj, otmica), takve stvari se nažalost dešavaju svugdje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare