To je to što me zanima!

Napad na Boyse u Zagvozdu: Uništili auto, dvojica ozlijeđena

Nismo imali nikakva obilježja Dinama i ne znamo kako su znali da navijamo za Modre. Porazbijali su nam stakla i retrovizore te oštetili dijelove karoserije, kažu navijači
Vidi originalni članak

Četvorica navijača Dinama napadnuti su u nedjelju na povratku s utakmice iz Splita. Dvojica  su lakše ozlijeđena u napadu na njihovo vozilu na naplatnim kućicama u Zagvozdu. S više automobila su ih pratili i zapriječili im put te ih fizički napali baseball palicama.

Skupina posuških BBB-a vozilo je ostavila u Dugopolju, gdje ih je po završetku utakmice dovezao autobus, a odatle su kao i svi  nastavili svojim vozilima.

Napadači su bili u vozilima daruvarskih, zagrebačkih, dubrovačkih i makarskih registarskih oznaka.

Njihov Fiat Stilo s nekoliko automobila progonili su više desetaka kilometara po autocesti, od odmorišta Mosor. Pretpostavlja se kako im je dojavljeno koja vozila su krenula s Dugopolja.  

-Godinama idemo na utakmicu. Navijamo za Dinamo i nikad nikome dlaka s glave nije falila. Mislili smo probiti ENC izlaz, ali je iza policija i čekali smo. Tu su nas sustigli, a dok je policija uzela svoju opremu oni su nam baseball palicama i kamenjem stukli vozilo i ozlijedili dvojicu kojima je pomoć ukazana na mjestu nesreće, a potom i  u Domu zdravlja Šestanovac. Nismo imali nikakva obilježja Dinama i ne znamo kako su znali da navijamo za Modre. Porazbijali su nam stakla i retrovizore te oštetili dijelove karoserije -kazali su nam napadnuti navijači Dinama. Oni su i u ponedjeljak davali izjavu policiji.

Policija je dobila dojavu da je na autocesti u tijeku potjera. I oni su se zaputili put juga, no dok su došli do izlaza u Zagvozdu, napadači su se razbježali. Sada ih traže. 

Napadnuti navijači naglašavaju kako se nisu duže zadržali u gradu i krenuli u samostalnom aranžmanu, kako su neki mediji prenijeli, nego su bili u koloni s drugim vozilima koji su organizirano krenuli iz Dugopolja.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • nori 🖖 24.04.2018.

    A još i bijeli auto. Čudno

  • crazy mind 24.04.2018.

    sve mozes promijeniti osim idiotizma. sada vise (toliko) ne dolaze srbijanski klubovi i navijaci ali kao i nekada sukobi izmedu modrih i bijelih nemaju nista manju zestinu. uvjek su po brutalnosti konkurirali sukobima sa srbijanskim navijacima.

  • adika 24.04.2018.

    Za ovake "navijače " bez obzira čiji su 5 do 10 godina Golog otoka po sistemu iz Juge pa da vidimo jel bi htjeli ići ponovo.Sramota za nogomet , zato ga ni ne pratim. Puno primitivizma, gluposti, idiotizma , brutalnosti i svega najlošijega .

Komentiraj...
Vidi sve komentare