To je to što me zanima!

Napad na igrače Borussije su ipak izveli radikalni desničari?

Policija je našla tri pisma u kojem odgovornost preuzimaju navodni islamisti. No policiji su pisma sumnjiva i misle kao je vjerojatnije da su napadači radikalna desnica
Vidi originalni članak

Tri dana nakon napada na igrače Borussije Dortmund ne zna se tko je krivac. Podsjetimo, policija je ranije uhitila muškarca koji je porijeklom iz Iraka koji se borio na strani ISIL-a. No dokaza da je on kriv za napad, nema.

Policija je našla tri pisma koja su sastavljena kao da su ih napisali islamisti. No policija je izrazila sumnju u ta pisma te misle kako je vjerojatnije da iza napada stoje ekstremni desničari, piše Bild.

Njemačka policija i dalje intenzivno radi na slučaju. Kažu kako je druga teorija da su napad zaista izveli islamisti. Sve druge teorije nisu im uvjerljive. Problem je što na mjestu napada nisu našli upotrebljive dokaze. 

Podsjetimo, u Dortmundu su se dogodile tri eksplozije dok je autobus Borussije išao prema stadionu gdje su trebali igrati utakmicu s Monacom. Utakmica je odgođena za naredni dan. Marc Bartra je u napadu ozlijeđen te mu je operirana ruka. 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • leon101 16.04.2017.

    Akcija-reakcija. Desnicari svih zemalja ujedinite se.

  • povratnik12(jakolishe) 15.04.2017.

    i da je tako ..desnice nebi bilo da nema ljevice tj isila ! tko jaci taj pobjeđuje i to je to ..nema druge !

  • škver 15.04.2017.

    A tko.bi drugi? Neće valjda ljevičari! Ljevičari ljudsku vrstu brane od takvih smradova!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare