To je to što me zanima!

Student svladao napadača koji je ubio jednog i ranio troje ljudi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Policija je zahvaljujući studentima na Sveučilištu uhitila napadača (26) koji je pucao po kampusu u četvrtak. Za sada nije poznata veza napadača sa žrtvama
Vidi originalni članak

Jedan student je ubijen, a troje ranjeno u pucnjavi na kampusu Sveučilišta Seattle Pacific u četvrtak, piše CNN. Napadač Aaron Ybarra (26) je najvjerojatnije radio sam, ali policija još istražuje. 

Student Jon Meis (26), koji je i nadglednik u kampusu, uspio ga je poprskati suzavcem dok je punio pištolj, a u tom trenutku su uskočili drugi studenti i držali napadača do dolaska policije. Ybarra je bivši vratar u LA Fitnessu. Niti je studirao na Sveučilištu, a policija ne može pronaći ni vezu sa žrtvama.

Iz bolnice su izvijestili kako je ubijeni mladić u 20-im godinama. Djevojka je u kritičnom stanju, s ranom od metka u gornjem dijelu tijela. Preostalo dvoje ranjenih imaju lakše ozljede.

Šef policije Paul McDonagh pohvalio je Meisa i studente koji su svladali napadača i naglasio kako su spriječili puno veću tragediju.

Nisu objavili informacije o motivu napada.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • FranjoŠenjug 06.06.2014.

    a jebes ovi svi isto izgledaju,napadac,lik koji je svladao napadaca i zrtva,svi isti :P

  • li-la_1 06.06.2014.

    Opet komentari u stilu Amerika, bla, bla, kao da je kod nas bolje, još smo mi mala državica od samo 4 milijuna stanovnika!

  • Renavoid 06.06.2014.

    pa ok, bolje da se doma ubijaju nego da to rade po svijetu ....

Komentiraj...
Vidi sve komentare