To je to što me zanima!

Napadi nožem u Nizozemskoj: Dvoje ubijenih, više ranjenih

U dva napada nožem u nizozemskom Maastrichtu je u četvrtak ubijeno dvoje ljudi. Policija je potvrdila napade, ali zasad se ne zna da li su oni povezani
Vidi originalni članak

U dva napada nožem u nizozemskom Maastrichtu je u četvrtak ubijeno dvoje ljudi. Policija je potvrdila napade, ali zasad se ne zna da li su oni povezani. Prema prvim informacijama više je ljudi ozlijeđeno.

Zasad se ne zna ništa o motivima napada i policija ne može dati više informacija.

Prema prvim izvješćima medija radilo se o jednom napadu u kojem je ubijen jedan čovjek. Uskoro se pojavila informacija o drugom napadu u drugom dijelu grada. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 42

  • MH08 15.12.2017.

    U ne tako davnoj povijesti na Nizozemskoj granici pita policajac imigranta ime prezime, odakle dolazi i cime se bavi...kaze on: Abdullah, iz Sirije...po zanimanju mesar... Danas naslov: "Napad nozevima u Nizozemskoj"

  • kormilar 15.12.2017.

    Za ovo su krivi Ameri! Naime, da nije bilo njihove "intervencije" u Libiji i Iraku ovo se nebi dogodilo, jer onda nebi bilo seobe naroda sa bliskog istoka u Evropu! Sebi sada zatvaraju granice, a Evropu su namagarčili!

  • dinamojavolim1 15.12.2017.

    “Zasad se ne zna nista o motivima napada”???posto je nizozemska u pitanju sigurno je neka svadja oko klompi i tulipana???

Komentiraj...
Vidi sve komentare