To je to što me zanima!

Napad u Šibeniku: Konobar im nije htio dati piće nakon radnog vremena pa su ga premlatili

Obojica su mu i prijetili što je kod njega izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost. Napadnuti je zatražio pomoć liječnika koji su utvrdili da je zadobio lakše ozljede
Vidi originalni članak

Bizaran napad bio je u lokalnom šibenskom kafiću, gdje su dvojica muškaraca osumnjičeni za prijetnje i nanošenje tjelesnih ozljeda . Naime, konobar im nije mogao poslužiti piće nakon radnog vremena i tu je nastao problem.

Šibenska policija je dovršila istraživanje nad 26-godišnjakom i 30-godišnjakom koje su osumnjičili za prijetnju, pokušaj nanošenja teških tjelesnih ozljeda i nasilničko ponašanje na štetu 42-godišnjaka.

NOVI SLUČAJ VRŠNJAČKOG NASILJA Dvojica maloljetnika u Istri su pretukla kolegu: Nakon napada otišao je s majkom u bolnicu

Oni su prije dva dana u ugostiteljskom naručili piće nakon radnog vremena. Nakon što im je konobar odgovorio da ne mogu biti posluženi krenuo je verbalni, a potom i tjelesni napad na 42-godišnjaka.  

Obojica su mu i prijetili što je kod njega izazvalo strah i bojazan za osobnu sigurnost. Napadnuti je zatražio pomoć liječnika koji su utvrdili da je zadobio lakše ozljede.

SLIJEDI KAZNENA PRIJAVA Užas kod Cetingrada! S balkona puškom pucao u magarce...

Iz policije poručuju kako je protiv osumnjičenika nakon istraživanja podnesena kaznena prijava. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • xOOx 26.10.2023.

    predlazem osudu na uvjetnih 2 sata zatvora ako u iducih 45 minnuta ne ponove isto djelo

Komentiraj...
Vidi sve komentare