To je to što me zanima!

Napadač čekao poduzetnika u grmlju: Pucao je nakon svađe

Hrvatski poduzetnik izašao je iz ureda oko 20 sati u petak. U grmlju ga je čekao napadač. Prvo su se verbalno sukobili, a zatim je napadač pucao tri puta u njega
Vidi originalni članak

Zlatko G. (40) iz Osijeka koji je u petak ustrijeljen u Bukureštu s tri hitca izvan je životne opasnosti. Leži na intenzivnoj jedinici s ranama bedra, trbuha i prsišta. 

Zlatko je direktor tvrtke Alba Balkan, jedne od podružnica njemačke kompanije Alba, specijalizirane za prikupljanje i recikliranje otpada s pogonima u Europi i Hrvatskoj.

Rumunjska policija obavila je očevid, a istraga traje, piše Večernji list. Lokalni mediji pišu kako je Zlatko tu večer oko 20 sati izišao iz poslovne zgrade u kojoj je unajmio uredski prostor, a u grmlju ga je čekao nepoznati muškarac visok od 170 do 175 centimetara, atletske građe, navodno također s područja bivše Jugoslavije.

Zaskočio ga je i prvo su se verbalno sukobili, a zatim je napadač pucao na njega. Žrtva se uspjela dovući do benzinske postaje gdje ga je pokupila hitna pomoć. 

Iako policija vjeruje da je riječ o poslovnom sukobu, ne isključuje druge motive.

Zlatko živi u Rumunjskoj desetak godina. Oženjen je Rumunjkom i ima dvoje male djece. Završio je srednju školu u Aalenu, a školovanje je nastavio na floridskom sveučilištu Barry i Politehničkom sveučilištu u Bukureštu.

Od početka karijere radi u tvrtkama za gospodarenje otpadom. U istoj zgradi u središtu Bukurešta registrirana je i tvrtka Centurio Management Consult SRL, u njegovu stopostotnom vlasništvu, koja je i lani i preklani ostvarivala dobit više od stotinjak tisuća eura.

U Osijeku se slabo zna o njemu.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Putschi 25.11.2013.

    To je gospodarenje s otpadom ( pravi bi izraz bio s polusirovinama ), gdje se veliki novac vrti tako je taj biznis u mnogim zemljama u rukama mafije (primjer Italija ) . Kad je Njemacka zapocela s recikliranjem , stvorena su vec prve godine 27000 tisuce radnih mjesta, super solidan i profitarni biznis ! Posto kod nas nema bas velikog " sluha ili mozda talenta " za ovakav posao , pretpostavljam da ce to preuzet neka "spec." firma u kojoj ce vladat " ugladjen tip ponasanja " od pistolja do Kalasnjikova itd. !

  • Hasenfefer 25.11.2013.

    a kad ja kažem da je bavljenje smećem i opsnom otpadom opasno, onda se smijete Nigdje ne leži veća lova nego u smeću.

  • zmijonosac 25.11.2013.

    Likvidacije se nastavljaju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare