To je to što me zanima!

Napadač Milana zaljubio se u kćer svog gazde Berlusconija?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Mladi Pato i Barbara Berlusconi viđeni su na večeri u jednom restoranu u Milanu. Njihovi dodiri i pogledi otkrivali su da su njih dvoje nešto više od prijatelja...
Vidi originalni članak

Svojom igrom Alexandre Rodrigues da Silva, poznatiji kao Pato, osvojio je gazdu Milana Silvija Berlusconija. No Patu to nije bilo dovoljno, kao i u nogometu 'napao' je srce Berlusconijeve kćerke Barbare. I, prema pisanju brojnih talijanskih medija, uspio ga je osvojiti. Paparazzi su zaljubljeni par fotografirao u jednom restoranu u Milanu, piše Tgcom. Njihovi dodiri i pogledi otkrivaju da su nešto više od običnih prijatelja. Prije večere Barbara je viđena na utakmici na kojoj je Pato zabio gol Chievu. Berlusconijeva kćer Barbara članica je komunikacijskog odjela nogometnog kluba Milan, a nedavno je zgodna plavuša najavila da će se uključiti i u menadžment kluba. I Pato i Barbara su razvedeni. Berlusconijeva kćer sa bivšim suprugom ima dvoje djece, dok Pato u braku s glumicom Stephany Brito nije imao djece. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • user_64370 24.02.2011.

    E Pato nisi ni ti sav svoj, do 21 se i oženio i rastavio, a sad zaljubljen u majku dvoje djece, a i ti sam djete

  • IP95 24.02.2011.

    "Prije večere Barbara je viđena na utakmici na kojoj je Pato zabio gol Chievu." nekuzin sta je tu cudno ?! Pa naravno da ce doc na utakmicu kluba,u kojem ce najvjerojatnije postati predsjednica kad joj otac ode ća.

  • dreamer1987 24.02.2011.

    Izgleda da su mu neki interesi u pitanju

Komentiraj...
Vidi sve komentare