To je to što me zanima!

Napadač na motociklu ubio dva vojnika na jugu Francuske

Dvojica uniformiranih francuskih vojnika ubijena su u napadu nepoznatog motorista koji je pucao po njima. Napadač je na glavi imao kacigu. Policija traga za njim
Vidi originalni članak

Nepoznati muškarac na skuteru pucao je u četvrtak popodne po vojnicima dok su iz bankomata podizali novac u Montaubanu na jugozapadu Francuske. Dvojica padobranaca (26 i 24) preminula su na mjestu, a jedan je s teškim ozljedama završio u bolnici, objavilo je francusko ministarstvo obrane. 

Napadač je bio sam na motoru, a motivi pucnjave još nisu poznati. Nije isključeno da se radi o obračunu osobne prirode. Prema riječima jednog svjedoka, napadač je na glavi imao kacigu, a nakon pucnjave je pobjegao. Policija intenzivno traga za njim.

Ministar obrane Gerard Longuet osudio je napad i kazao kako se nada da će svi odgovorni biti izvedeni pred lice pravde.

U nedjelju je u Toulouseu, udaljenom tek 50 km od Montaubana, ubijen jedan vojnik (30). Ne zna se jesu li ova dva zločina povezana, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Čiko Spase 16.03.2012.

    teska situacija...

  • FEAR_3 15.03.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • MARŠAL_1 15.03.2012.

    nikakvo čudo.logično je kada ubijaš, očekuj da budeš ubijen..

Komentiraj...
Vidi sve komentare