To je to što me zanima!

Napadač u zatvoru: Šteta od požara u HZZO-u 200.000 kn

40-godišnjak je 8. lipnja u 12.10 sati ušao u službene prostorije HZZO-a u Splitu i bacio Molotovljeve koktele jer je bio nezadovoljan odlukom liječničke komisije
Vidi originalni članak

Šteta od požara, kojeg je bacivši Molotovljeve koktele u zgradu splitskog HZZO-a izazvao 40-godišnjak, je oko 200 tisuća kuna. Izvijestilo je to Općinsko državno odvjetništvo koje je sucu istrage Županijskog suda u Splitu predložilo određivanje istražnog zatvora za osumnjičenika. Zbog opasnosti ponavljanja djela sudac je prijedlog prihvatio. 

Kako smo ranije pisali, 40-godišnjak je 8. lipnja u 12.10 sati ušao u službene prostorije Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje i nogom otvorio vrata ureda u kojima su se nalazili zaposlenici i stranke. Nezadovoljan odlukom liječničke komisije, upaljačem je zapalio već pripremljene staklene boce napunjene sa zapaljivom materijom te ih bacio u ured. 

Zaposlenici i stranke su u strahu za vlastite živote bježali kroz vrata i prozore. Muškarac je pobjegao, ali policija ga je brzo uspjela pronaći i uhititi. U požaru je izgorio dio dokumentacije, oprema i privatne stvari zaposlenika.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • MarijaZupanovoc 13.06.2015.

    Zna se kako radi ljecnicka komisija

  • kruno12/ 10.06.2015.

    steta covjeka, razumijem gfa u potpunosti, treba gorit skupa s ovom drzavom punom maloumnih ovaca

  • oskopesko 10.06.2015.

    bice toga jos......

Komentiraj...
Vidi sve komentare