To je to što me zanima!

Napadač zapucao na članove Kongresa, ima ranjenih ljudi...

Napadač je bijeli muškarac koji se skrivao na kraju bejzbolskog igrališta. Uhićen je, a šef republikanskog zastupničkog kluba u Zastupničkom domu pogođen je u nogu...
Vidi originalni članak

Jedan kongresnik i nekoliko pripadnika osiguranja ranjeno je u srijedu u Alexandriji, blizu Washingtona, kada je napadač otvorio vatru iz poluautomatskog oružja po sudionicima treninga kongresne bejzbolske momčadi.

Napadač je bijelac i uhićen je, javljaju američki mediji. Šef republikanskog zastupničkog kluba u Zastupničkom domu, Steve Scalise, pogođen je u nogu, kazao je njegov stranački kolega Mo Brooks za CNN. U stabilnom je stanju, javljaju mediji. Brooks je dodao kako se čini da su pogođena i dvojica pripadnika osiguranja. Po njegovim riječima, na terenu je ležalo mnogo zastupnika i njihovih suradnika i najmanje je jedan od njih ozlijeđen. Brooks je kazao kako je napadač bijeli muškarac koji se skrivao na kraju igrališta, a oružje je bilo poluautomatsko.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Nananaci 14.06.2017.

    "Napadač je bijelac..." Znamo jer uvijek kada nije, onda sakrivate tu informaciju koliko god možete

  • SOTONIST 14.06.2017.

    Super.Ali molio bih atentatore da malo bolje ciljaju drugi put.Bilo bi steta da koji prezivi.U ovoj prokletoj "civilizaciji" postoji mnogo onih nad kojima je trebala biti izvrsena pravda.Pre dugo ste vi ljudi izbjegavali kaznu za svoj nemoralan i sebican polu zivot.

  • Lokrajc 14.06.2017.

    Ne vjerujem da nije imao razlog. Bla... Bla...Bla...

Komentiraj...
Vidi sve komentare