To je to što me zanima!

Napadači iz restorana oteli El Chapovog sina Jesusa (29)

Šestorica napadača su, pretpostavlja se, članovi suparničke bande s kojom je El Chapo nekoć surađivao, a koja želi preuzeti njegov posao sad kad je ponovno u zatvoru
Vidi originalni članak

Naoružani napadači upali su u restoran u meksičkom Puerto Vallarteu i oteli šestoricu muškaraca među kojima je bio i Jesus Alfredo Guzman (29), sin uhićenog narkobosa Joaquina El Chapa Guzmana, potvrdio je odvjetnik obitelji.

Šestorica napadača su, pretpostavlja se, članovi suparničke bande s kojom je El Chapo nekoć surađivao, a koja želi preuzeti njegov posao sad kad je ponovno u zatvoru, piše The Guardian.

Za otetima tragaju vojska, marinci, federalna policija, državna policija i državno tužiteljstvo, kazao je odvjetnik i dodao kako su osim Jesusa identificirana još trojica otetih.

Guzmanu je sve teže iz zatvora držati svoj kartel pod kontrolom, a nove generacije gangstera žele se dokopati premoći na nereguliranom crnom tržištu droge.

Podsjetimo, El Chapa su ponovno ulovili u siječnju nakon što je pobjegao iz zatvora kroz tunel i u bijegu proveo šest mjeseci. Meksičke vlasti odobrile su njegovo izručenje SAD-u uz garanciju da mu neće prijetiti smrtna kazna.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • žaba davi rodu 17.08.2016.

    Sina mu treba drogirati da postane ovisnik ...A njega objesiti za prvu šljivu

  • hosovac_1_1 17.08.2016.

    kao u Kini..sve dilere male,velike,bosove pred streljački vod...ovisnicima bilo kakvih droga od pet do deset godina teške robije...i kraj priče

  • endorfin 17.08.2016.

    U Portugalu su legalizirali sve droge prije 15 godina i nemaju problema niti sa narkomanima niti sa mafijom, sve se utišalo...farmakomafija je najveći problem modernog društva. Uz bankstere naravno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare