To je to što me zanima!

Napadači na Luku Ritza se smijali i plesali ispred suda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nakon slušanja glazbe s telefona pred sudnicom mladići su zatražili zaštitu od sutkinje i nisu htjeli ući u sudnicu jer su rekli da se boje novinara
Vidi originalni članak

Trojici maloljetnika počelo je u petak suđenje na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu za ubojstvo maturanta Luke Ritza. Pred sudom su sjedili i smješkali se, pušili i uživali u ispijanju kave. Potom su u čekaonici s mobitela glasno puštali glazbu i šalili se, a čak su i zaplesali. Zatražili su zaštitu od sutkinje, uz objašnjenje da ne žele ući u sudnicu jer se boje novinara. Rekli su da se ne osjećaju krivima za Lukinu smrt, piše Jutarnji list. Dvojici, J.J. i M.K., prijeti boravak u Odgojnom zavodu, dok tužiteljstvo za R.L. traži kaznu zatvora. Četvrti napadač, K.M., već je u Odgojnom zavodu jer je u međuvremenu premlatio mladića, a peti, S.Š., je punoljetan pa će mu suditi u odvojenom postupku.
Lukini roditelji nisu htjeli komentirati suđenje. Napadači su njihovog sina napali u lipnju prošle godine. Pretukli su ga zbog mobitela i nekoliko kuna. Umro je 12 dana kasnije

Idi na 24sata

Komentari 58

  • BERISLAE 05.09.2009.

    idu u odgojni zavod treba njih ubit

  • nonana 05.09.2009.

    Dokle god budemo imali ovakve zakone kakve imamao takve gadosti će se događati,pa oni se sprdaju sa cijelom nacijom.Treba ih smjestiti na Goli otok i dat im gumeni čekić da tucaju kamen-doživotno.

  • Chuchi82 05.09.2009.

    Da sam ja otac i da mom sinu to netko to napravi, neka ga puste na slobodi! Sam bi se pobrinuo da na vrlo bolan način prestane disati isti zrak poštenih ljudi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare