To je to što me zanima!

Napadači na Peratovića dobili pritvor, šteta veća od 9.000 kn

Dvojica napadača (37 i 48) zadržana su u pritvoru i u petak su predani pritvorskom nadzorniku zbog napada i uništavanja imovine, a treći (64) je pušten na slobodu
Vidi originalni članak

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca koja su u četvrtak napala i lakše ozlijedila novinara Željka Peratovića u njegovoj vikendici u Luki Pokupskoj kod Karlovca. 

Dvojica napadača (37 i 48) zadržana su u pritvoru i u petak navečer predani su pritvorskom nadzorniku zbog sumnje da su počinili kaznena djela teške tjelesne ozljede u pokušaju, oštećenje tuđe stvari i narušavanja nepovredivosti doma i poslovnog prostora. 

Treći (64) je pušten na slobodu, a njega se sumnjiči da je zajedno s prethodnom dvojicom osumnjičenika počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.  

Sumnja se da su 37-godišnjak i 48-godišnjak, 28. svibnja oko 19 sati ispred i u unutrašnjosti vikend kuće na području Luke Pokupske verbalno, a potom i fizički napali novinara i pri tom ga lakše ozlijedili. 

Ujedno, sumnja se da su sva trojica razbili stakla na ulaznim vratima kuće i oštetili osobni automobil švicarskih registracijskih oznaka u vlasništvu Peratovićeve supruge. Nastala materijalna šteta veća je od 9.000 kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu proslijeđena je kaznena prijava, priopćila je PU karlovačka.

Idi na 24sata

Komentari 35

  • Vlad 01.06.2015.

    Bravo za policiju koja je brzo riješila slučaj. Zanima me odluka suda.Prije par dana dva maloljetnika dobili po godinu dana za UBOJSTVO, iznudu, razbojništvo, tešku krađu a i prije su osuđivani.

  • jozabroz 31.05.2015.

    znaci ovako, sud ce donest presudu u korist ostecenog,napisat sve u detalj no osteceni nikadnece lovu vidit jer "optuzenici nemaju od cega platit"..to je "osnovni zakon" hrvatskih sudova samo da nesto skine sa sebe..i ako doticni osteceni zeli nesto postici,morace podnest privatnu tuzbu u roku 10god,i cekat..druge nema,,ko ni love,, tako to radi hrvatsko pravosudje..)))

  • blonde 31.05.2015.

    Admini...zašto ne možemo komentirati na članak o Tini Katanić? Bolje da ga niste ni objavili bez toga ili se bojite komentara sviju nas...

Komentiraj...
Vidi sve komentare