To je to što me zanima!

"Napadi u Parizu daju 'drugi smisao' sastanku o Siriji"

Šefica europske diplomacije Mogherini kaže da je "jedini odgovor jedinstvo, prevladavanje naših razlika i zajedničko traženje načina za uspostavu mira u Siriji"
Vidi originalni članak

Šefica europske diplomacije Federica Mogherini ocijenila je u subotu da su teroristički napadi u Parizu u petak navečer dali "drugi smisao" međunarodnom sastanku o Siriji koji je počeo jutros u Beču.

- Sastanak koji imamo danas u Beču dobio je drugi smisao na ovaj tužan dan - rekla je Mogherini prije početka razgovora u Beču.

Diplomati dvadesetak zemalja, zajedno s američkim državnim tajnikom Johnom Kerryjem i ruskim ministrom vanjskih poslova Sergejem Lavrovom,  sastali su se kako bi pokušali naći političko rješenje za sirijski sukob.

- Europljani, Arapi, Istok, Zapad, mi smo svi pogođeni terorizmom i onima koji nas žele podijeliti - kazala je Mogherini istaknuvši da je "jedini odgovor jedinstvo, prevladavanje naših razlika i zajedničko traženje načina za uspostavu mira u Siriji".

Idi na 24sata

Komentari 9

  • frenkyri_1 14.11.2015.

    Joooooooooooj.... Kad čujem ova sranja o diplomatskim rješenjima....ujedinjavanju...topljenju razlika.... aaaaaaa Pa dobro koji je k..... tim idiotima, šta se još treba dogoditi da prestanete srat i počnete djelovat.... Kakvi sastanci...budale... Sravnit sa zemljom dobar dio bliskog istoka....i rješeno je pitanje mira...ne samo u siriji nego i u cijelom svijetu....

  • manijak na dopustu 14.11.2015.

    Ma koje političko rješenje za IS? Treba im sjeme zatrati vojnom silom.

  • Duro 14.11.2015.

    Ima li tko muda javno reci tko je krivac sto su sruseni stabilni, jaki rezimi i unistene mirne i bogate drzave poput Libije, Iraka, Sirije pod izlikom "demokracije"...... Tko po svijetu zvecka i prodaje oruzje, tko naorzava teroriste, tko jedini ima koristi od svega ovoga sto se u EU dogada? Ako nestane toga licemjerja i osudi se glavni krivac, ujedini se Europa s prirodnim saveznikom onda ce biti i mira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare