To je to što me zanima!

Napadnut vozač Cammea, u pomoć mu priskočile kolege

Vozača su napali na Autobusnom kolodvoru dok je iskrcavao stranku. Kolega tvrdi da su ga napali vozači Radio Taxija Zagreb. Napadnuti vozač nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Kod zagrebačkog Autobusnog kolodvora na Aveniji Marina Držića u petak oko 23.00 sata vozači Radija Taxi Zagreb napali su vozača Cammea, tvrdi njegov kolega.

- Kolega je pomagao stanci da se iskrca kod kolodvora. Tad ga napalo dvadesetak taksista Radija Zagreb, okružili su ga autima. Počeli su mu udarati po autu, a zatim su ga pokušali izvući iz vozila - rekao nam je vozač Cammea. Dodaje kako u svakom Cammeovom taksiju postoji gumb za uzbunjivanje kojeg je nesretni vozač uspio pritisnuti na vrijeme.

- Čim smo primijetili da naš kolega traži pomoć, svi koji smo bili u blizini kolodvora smo požurili - ispričao je i dodao da napadnuti kolega nije ozlijeđen. Napad nam je potvrdila glasnogovornica taksi Cammea Lara Liović-Nadaždi.

Idi na 24sata

Komentari 65

  • krasicaboy 10.07.2011.

    pleso zagreb 300 kuna..... sa cameom 50kn

  • vukanjac 09.07.2011.

    u taxi cammeu isto ima sm.radova i lopova..ista relacija,različiti vozači cammea, različita cijena od 40kn do 80kn

  • ciara46 09.07.2011.

    Ove divljake i Radio-taxi treba opaliti visokim kaznama i oduzeti im dozvole, ukoliko bilo koga napadnu. Sramota jedna, oni su se bogatili na nama, a jadni ljudi u Cmeu rade korektno svoj posao za male plače. Gdje je tu policija i pravosuđe?Ne vozite se više s Radio-taxijem!

Komentiraj...
Vidi sve komentare