To je to što me zanima!

Napali mladi par u centru Pule: Dankinja (18) teško ozlijeđena

Oko 1.50 sati, u Parku žrtava fažizma, više nepoznatih počinitelja napalo je i ozlijedilo 20-godišnjeg mladića i 18-godišnju dansku državljanku koja je u napdau zadobila teže ozljede
Vidi originalni članak

Pulska je policija 20. ožujka u ranim jutarnjim satima zaprimila dvije dojave o ozlijeđenim osobama na području pulske rive. Oko 1.50 sati, u Parku žrtava fažizma, više nepoznatih počinitelja napalo je i ozlijedilo 20-godišnjeg mladića i 18-godišnju dansku državljanku. Ozlijeđenima je liječnička pomoć pružena u OB Pula, gdje je utvrđeno da je djevojka teže ozlijeđena, dok težina ozljeda 20-godišnjaka zasad nije poznata, javlja PU istarska. 

Tijekom tučnjave, u obližnjoj Ravenskoj ulici, počinitelji su oštetili i automobil VW Passat, pulske registarske oznake, u vlasništvu 32-godišnjaka, a materijalna šteta zasad nije utvrđena.

Drugi događaj dogodio se oko 2.30 sati, ispred ugostiteljskog objekta na pulskoj rivi, kada je više nepoznatih počinitelja fizički napalo 20-godišnjaka. Mladiću je liječnička pomoć pružena u OB Pula, gdje je utvrđeno da je teže ozlijeđen.   

Policijski službenici utvrđuju okolnosti događaja i tragaju za nepoznatim počiniteljima.

Idi na 24sata

Komentari 92

  • liliana 22.03.2016.

    Multikulturna Istra, nije za čuditi se.

  • Mislilac 21.03.2016.

    Kako je moguće da policija traga za počiniteljima. Kamere na svakom ćošku, svi sve znaju.

  • VRBA70 21.03.2016.

    Kad bi naletjeli na nekog tko bi bio spreman i ispucao im 10 metaka u glave, onda bi se novinari raspisali da je pomahitali ubojica a odvjetnici bi se pokušali dokazati i smjestiti mu doživotni zatvor. A trebao bi dobit nagradu. Za primjer sličnim nasilnicima, pa bi možda razmislili prije nego što krenu. I sam bi pred dosta godina završio u Dravi u Osijeku, da nisam bio naoružan

Komentiraj...
Vidi sve komentare