To je to što me zanima!

Napali sjedište policije: Ubili napadačicu, muškarca ranili

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Muškarac i žena u srijedu su pokušali upasti u sjedište turske policije u Istanbulu. Napadač je ranjen, a žena ubijena. U sukobu su ozlijeđena dvojica policajaca
Vidi originalni članak

Policija je u Turskoj u srijedu ubila napadačicu i ranila napadača dok su pokušavali upasti u sjedište policije u Istanbulu. U akciji su ozlijeđena dva policajca na koje su napadači zapucali, objavio je turski Hurriyet .

Napadačica je uz sebe imala pištolj, pušku i dvije ručne granate, a ubijena je na mjestu, objavio je gradonačelnik Istanbula Vasif Sahin. Napadač je ranjen pobjegao, no brzo je uhićen.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Napad je zabilježen nakon što je u srijedu ujutro naoružani muškarac upao u prostorije Erdoganove Partije pravde i razvoja u azijskom dijelu Istanbula. Nije uzeo taoce nego je svima naredio da napuste zgradu. Prema slikama objavljenim na društvenim mrežama, izvirio je kroz prozor i objesio tursku zastavu i transparente protiv vlasti. Potom se obratio okupljenima ispred zgrade. Ubrzo su stigli specijalci i uhitili ga. Srećom, nitko nije stradao.

Ovaj incident u Turskoj uslijedio je samo dan nakon otmice istanbulskog tužitelja Mehmeta Selima Kiraza. Policija je ubila dvojicu otmičara, a tužitelj je preminuo u bolnici od zadobivenih ozljeda.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • HE-MAN 02.04.2015.

    Ludilo je racionalna reakcija ne neracionalnu okolinu.Potpuno prirodno.Prema tome izbrisite izraz ludilo iz glava.

  • HE-MAN 02.04.2015.

    ACAB. Boli me kurac.

  • Coprnica Agram 02.04.2015.

    campi, kampiraj u rusiji sa kolegama, predlazem sibir, nemate frke sa zahodom, zar ne?

Komentiraj...
Vidi sve komentare