To je to što me zanima!

Napali su policijsku ophodnju: Ozlijeđeni policajac i napadač

Neslužbeno doznajemo da su policajci provjeravali na čijem su području neki od mještana Domankuša, sudjelovali u tučnjavi u jednom ugostiteljskom objekata
Vidi originalni članak

Ophodnja bjelovarske policije napadnuta je danas oko 13 sati u Domankušu nedaleko Bjelovara, potvrdili su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

Tom je prilikom ozlijeđen jedan od policijskih službenika i oštećeno je policijsko vozilo.

Neslužbeno doznajemo da su policajci vršili provjeru na zahtjev kolega iz Križevaca, na čijem su području neki od mještana Domankuša sudjelovali u tučnjavi u jednom od tamošnjih ugostiteljskih objekata. Po dolasku u Domankuš, bjelovarske policajce fizički je napala skupina tih mještana nakon čega su policajci bili prisiljeni pozvati pomoć. Na teren su upućene dodatne policijske snage, no dok su stigle na mjesto događaja, brojniji nasilnici, doznajemo, već su ozlijedili jednog od policajaca i potom pobjegli.

Također neslužbeno doznajemo da je u tom napadu ozlijeđen i jedan od napadača te je istodobno s policajcem prebačen u bjelovarsku Opću bolnicu. O kakvim je ozljedama riječ, zasad još nije poznato, no prema izvorima bliskim policiji životi im nisu ugroženi.

Više detalja o ovom nemilom događaju bit će poznato nakon očevida.



Idi na 24sata

Komentari 75

  • McLaren 29.05.2012.

    Možete vi pričat o mojima kolko god hoćete, ali nit znate sta je bilo nit nista. Novinari uvijek pisu svoje kak im pase. Postoji razlog zasto je jedan od policajaca ozlijeden. Da možda nije vadio pistolj i repetirao ga pred djecom, nebi nist bilo.

  • almaminjo 29.05.2012.

    ...da kao da je vlast za to briga...

  • krunoSB 29.05.2012.

    ma šta pišete vi dovraga???policija ima veće ovlasti od bilo koje funkcije u ovoj državi što naravno neizbježno vodi u zlouporabu.Ne kažem za sve,ali ima jedan jako dobar dio drotova koji kvari cjelokupni dojam.

Komentiraj...
Vidi sve komentare