To je to što me zanima!

Napaljeni Tyson: Labud tjera i napada sve koji mu se približe

Velika Britanija: Labud Tyson visok je metar, a raspon krila mu je 2,5 m. Lokalni stanovnici rekli su kako je u posljednjih mjesec dana napao najmanje troje ljudi
Vidi originalni članak

Labud Tyson koji živi na Grand Union Canalu u britanskom Bugbrookeu napada svakoga tko se iti malo približi njegovom gnijezdu. Tyson je inače metar visok, a raspon krila mu je 2,5 metra. Lokalni stanovnici rekli su kako je u posljednjih mjesec dana napao najmanje troje ljudi. Daily Mail piše kako su na tom području zabranili i pristup ljudima, a pogotovo djeci. 

Pticu je fotografirao prijatelj Joea Daviesa (20) u utorak popodne dok je prolazio kanalom. Kaže kako je primijetio da se Tyson sprema za napad, a cijela situacija je bila strašna. 

- Čuo sam glasine o labudu Tysonu, ali ga nikada prije nisam vidio. Krenuo me napadati i zaista sam bio u panici. Vozim kajak već godinama i iskusan sam u tome, ali Tyson me prestravio - ispričao je Joe. Dodao je kako se u tom trenutku sjetio da labud čovjeku može slomiti ruku i teško ga ozlijediti. Kaže kako je iste sekunde izašao iz vode.

Stručnjaci su objasnili kako se labudovi obično pare u svibnju, a prije toga postanu agresivni i opasno im se približavati. Dodaju kako obično napadaju ljude koji se približe njihovim gnijezdima.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • HRcO_3 31.03.2012.

    Ovaj Tyson je bijelac! xD

  • mustang88 30.03.2012.

    ma ni ovaj nezna snimat. :-)

  • papiii 30.03.2012.

    labud izgleda ko katamaran

Komentiraj...
Vidi sve komentare