To je to što me zanima!

Napao ih u kafiću: Jednog ubo u vrat, drugog porezao po licu

Kako smo saznali napadač koji ima 28 godina (S.S.) i koji živi u naselju pokraj Bjelovara se porječkao s nekoliko gostiju da bi kako navodi policija prišao s leđa 28- godišnjem i 24 godišnjem gostu
Vidi originalni članak

Taj gost stalno izaziva nerede u lokalu i već mu je vlasnik zbog vrijeđanja djelatnice zabranio ulaz, ali on se ne obazire na to. Tako je u petak gotovo cijelo poslijepodne proveo u 'Trinaji', kazao nam je mladić koji je stalni gost i tog je petka bio svjedok napada 28-godišnjeg Bjelovarčana nožem na dvojicu svojih sugrađana.

Policija je potvrdila da je 28-godišnji hrvatski državljanin u petak oko 18.45 sati napao nožem dvojicu mladića u dobi od 28 i 24 godine u jednom bjelovarskom ugostiteljskom objektu. Jednom je zadao ubodnu ranu u vrat a drugog porezao nožem po licu. Radi se o lakim ozljedama, ali je 28-godišnji ubodeni u rame zadržan na liječenju u bjelovarskoj Općoj bolnici koju je napustio na vlastiti zahtjev. Njegov četiri godine mlađi prijatelj je nakon pregleda pušten kući. 

Kako smo saznali napadač koji ima 28 godina (S.S.) i koji živi u naselju pokraj Bjelovara se porječkao s nekoliko gostiju da bi kako navodi policija prišao s leđa 28- godišnjem i 24 godišnjem gostu (podaci poznati redakciji) i nožem ih ozlijedio. Odmah nakon napada pobjegao je iz lokala ali ga je policija ubrzo pronašla i privela na kriminalističko istraživanje. 

Protiv napadača podnošenje kaznene prijave zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda u pokušaju“.  
Pokušali smo kontaktirati ozlijeđene, ali oni nisu bili voljni razgovarati za medije. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • DerKommissar 30.10.2018.

    Čim živi u "naselju" pokraj grada, znamo mu i boju kože. Dokle? DOOOKLE??

  • brzzzy 30.10.2018.

    Taj neće stati dok nekoga ne ubije kada će konačno završiti u zatvoru na duži rok...

  • Bjelovarčan 30.10.2018.

    Sada još budu rekli da je Hrvat išao klati srbina

Komentiraj...
Vidi sve komentare