To je to što me zanima!

Napao policajce nakon što je napravio 'cirkus' na pumpi...

Mladić je u Dugom Ratu na benzinskoj prolijevao gorivo i htio zapaliti cigaretu. Nakon što ga je policajac upozorio da prestane odgurnuo ga je i počeo bježati....
Vidi originalni članak

Na benzinskoj postaji u Dugom Ratu, u noći s četvrtka na petak oko tri ujutro, policajci su zatekli vidno pijanog 25-godišnjaka kako ulijeva gorivo u plastičnu kantu i proljeva ga po podu. 

Oglušio se na upozorenje djelatnika benzinske postaje da to ne čini te je u jednom trenutku pokušao upaljačem upaliti cigaretu. Policajac ga je upozorio da prestane, na što ga je 25-godišnjak odgurnuo. Obojica su pala na pod. No, 25-godišnjak nije odustajao, dignuo se i počeo nogom mlatiti po službenom vozilu pri čemu ga je i oštetio. 

Policajci su ga krenuli privesti, no on se dao u bijeg. Zaustavio ga je  policijski službenik kojega je 25-godišnjak tom prilikom tjelesno napao. Jednom policajcu pružena je liječnička pomoć, koja je ponuđena i mladiću, no on je to odbio. 

Priveden je u službene prostorije, gdje je nad njim obavljeno kriminalističko istraživanje. Slijedi mu kaznena prijava, zbog sumnje da je počinio kaznena djela prisile prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari.  

Idi na 24sata

Komentari 29

  • marica-maca 16.08.2015.

    Možda je mislio da toči" gorivo" za sebe pa da usput zapali cigaru da skrati vrijeme.

  • ledo1 15.08.2015.

    ovog je vručina gadno udarila u glavu

  • Maddog 14.08.2015.

    ima nova izreka,,časni sude neću više i eto ga vani,,,,

Komentiraj...
Vidi sve komentare