To je to što me zanima!

Napao suprugu sjekirom dok je spavala, a zatim popio kiselinu

U beogradskom naselju Rakovici, Ljupko Srećković tupim je dijelom sjekire udario suprugu Janju u glavu. Vidio je krv i pomislio da je mrtva. Otišao je u kuhinju i popio solnu kiselinu
Vidi originalni članak

Ljupko Srećković ove je nedjelje napao suprugu Janu na spavanju, prenosi srpski Alo! Navodno su se Ljupko i Jana posvađali te su otišli spavati , no Ljuko, bijesan na suprugu, dok je spavala uzeo je sjekiru i udario ju je u glavu. Kad je vidio krv i shvatio da mu supruga ne dolazi svijesti, mislio je da ju je ubio te se odlučio ubiti. Otišao je u kuhinju i popio solnu kiselinu.

Unesrećena žena kolima Hitne pomoći prevezena je u bolnicu i izvan je životne opasnosti, a njezin suprug na Vojnomedicinsku akademiju te je u kritičnom stanju.

 - Vidjeli smo samo policiju i Hitnu pomoć. Ništa nismo čuli, radi se o starom bračnom paru. Vjerojatno su se sukobili zbog bolesti koja ih muči i neimaštine, rekao je za Alo! jedan od susjeda.

Policija je pronašla sjekiru koju je Ljupko Srećković koristio prilikom napada, a što se točno dogodilo između supružnika znat će se tek nakon njihova saslušanja

 

Idi na 24sata

Komentari 76

  • toby 08.03.2017.

    E ludog čovjeka. Pa kud sa tupim dijelom ???

  • bubojed 08.03.2017.

    A gde je deda?

  • zdenamikic 08.03.2017.

    Treba to ložiti,a skupa drva!

Komentiraj...
Vidi sve komentare