To je to što me zanima!

Napao ženu (70) pa završio na Hitnoj: Babo, nećeš me zaje***

Muškarac je napao ženu riječima: 'Što ti mene babo prijavljuješ da ovdje parkiram, ti crkotino, nećeš ti mene zaj…, to je moje. Nemaš tu pravo stat, ko si ti'. Ona je potom uzela sjekiru...
Vidi originalni članak

Karlovčanin (34) i njegova 70-godišnja susjeda prvo su se verbalno, a potom i fizički sukobili 4. srpnja oko 19.30 sati, a sada ih je za to kaznio Prekršajni sud u Karlovcu - svakoga s po 100 eura, piše KAportal.

Muškarac je napao ženu riječima: 'Što ti mene babo prijavljuješ da ovdje parkiram, ti crkotino, nećeš ti mene zaj…, to je moje. Nemaš tu pravo stat, ko si ti'. 

Nakon toga je prsima ženu počeo naguravati. Ona je tada uzela sjekiricu i zamahnula prema njemu te ga okrznula po prsima. Muškarac joj je uzeo sjekiru i bacio ženu na pločnik. Policija ih je oboje prijavila zbog remećenja javnog reda i mira.

U istrazi su zaključili da je muškarac od ranije poznat policiji po prekršajima, kao i da je te večeri bio pijan, imao je 1,28 promila alkohola u krvi, dok je žena bila trijezna i nikada prije kažnjavana. 

Idi na 24sata

Komentari 52

  • jabuka5 19.10.2018.

    on je pijan i možda lud , , više krivim babu , čemu se uopće suprostavlja za zemlju koja je hrvatska , , , jedino ako je stao na kapiju za prolaz auta , onda se zove policija , , oboje dali po 100 Eura , baš super

  • mikronmali 17.10.2018.

    Baka nije kriva ali poštoo hrvatsko pravosuđe radi po učinku ovo je još jedan riješen " veliki slučaj " za njih .Trebala je baba njega maznit u glavu ja bih prvi potpisao da ju oslobode .Isto tako je onaj blonja zajebavo čovjeka u tramvaju pa ga ovaj bocnio i sada je kriv .A oba momka su sigurno od prije poznata policiji po nasilnom ponašanju.

  • Veseli odojak 17.10.2018.

    Zagor Tenej...duh sa sjekirom

Komentiraj...
Vidi sve komentare