To je to što me zanima!

Napisao je simpatiji ljubavnu poruku, a sad mu prijeti tužba

UZNEMIRAVANJE? Dječak je djevojčici napisao "Volim te" unutar nacrtanog srca i dodao 'sviđaju mi se tvoje oči jer sjaje poput dijamanta'. Ravnatelj prijeti tužbom
Vidi originalni članak

Devetogodišnjaku s Floride prijeti tužba za seksualno uznemiravanje jer je djevojčici koja mu se sviđa napisao ljubavno pismo, javlja ABC News.

Dječak je djevojčici napisao "Volim te" unutar nacrtanog srca, a zatim je dodao i "sviđaju mi se tvoje oči jer sjaje poput dijamanta". Poruku je presreo jedan od učitelja nakon što su dječaka ostali učenici počeli zadirkivati da "sigurno djevojčicu želi vidjeti golu". Zaljubljeni dječak je potom završio kod ravnatelja škole.

Screenshot/ABC News

Dječakova majka dobila je obavijest od ravnatelja da će škola podnijeti tužbu za seksualno uznemiravanje protiv dječaka ako napiše još koju poruku svojoj simpatiji.

- Koje zaljubljeno dijete nije napisalo poruku svojoj simpatiji. Moj sin s devet godina ni ne zna što znači seksualno zlostavljanje - izjavila je šokirana majka.

Ravnatelj škole, koji se našao na udaru kritika, brani se objašnjenjem da je dječak poslao više od jedne poruke, te da su bile "neželjene" zbog čega dječakovo ponašanje graniči sa seksualnim uznemiravanjem.

Idi na 24sata

Komentari 157

  • lloyd 06.08.2016.

    a daj molinte radi toga to je ljepo i slatko ne to štaje navedeno

  • OrcaPerestrojka 18.11.2015.

    Ravnatelj je 99% pedofil. Napao je konkurenciju u vidu malenog dječaka svom žestinom. Roditelji trebaju sredit tog .... !

  • Gena Vava 18.11.2015.

    Ovo je stvarno apsurd, ravnatelja poslati na promatranje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare