To je to što me zanima!

Naplatio kaznu i zadržao novac: Korumpiranog kolegu prijavili

U policiji kažu da su korumpiranog kolegu prijavili Uskoku. Rješenjem načelnika Policijske uprave zagrebačke udaljen je iz službe "zbog sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti"
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija prijavila je u petak svog prometnog kolegu koji je osumnjičen da je početkom rujna na Karlovačkoj cesti vozačici 'mercedesa' naplatio kaznu i zadržao primljeni novac.

Policija je izvijestila da je prometnik 8. rujna oko 8,25 sati u Pavučnjaku zaustavio vozačicu 'mercedesa' zagrebačkih oznaka i rekao da je počinila prekršaj za koji je predviđena novčana kazna.

I OTKRIVAO SLUŽBENE TAJNE Policajac (38) završio u zatvoru: Prodavao je oružje građanima

Nakon što joj je predložio da odmah može platiti umanjeni iznos, vozačica mu je dala novac koji je zadržao bez evidentiranja prekršaja i izdavanja potvrde o naplaćenoj kazni.

U OSIJEKU Policajac uhićen zbog odavanja službene tajne i prodaje oružja

Kako bi prikrio uzimanje novca, sumnja se da je policajac naknadno ispunio potvrdu o naplaćenoj kazni u koju je upisao netočne podatke.

U policiji kažu da su korumpiranog kolegu prijavili Uskoku. Rješenjem načelnika Policijske uprave zagrebačke udaljen je iz službe "zbog sumnje u počinjenje teže povrede službene dužnosti" pa ga očekuje i disciplinski postupak.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • 31.10.2020.

    Drukeri su drukeri, možda nije htio djeliti. Ima svega a sve manje starih policajaca, druženja, nogometa itd. Mladi samo bulje u mobitele i loše kopiraju stare kolege pa to ispadne jako smiješno. 😬😷

  • Kajic 30.10.2020.

    Dao bi prije sluzbeniku 500 nego drzavi 250..! Barem ce patike djetetu kupit!

  • StjepanValjak 30.10.2020.

    riba smrdi od glave a čisti se od repa

Komentiraj...
Vidi sve komentare