To je to što me zanima!

Zbog kazne za parking od 22 kune skoro je ostao bez oka

Auto je ostavio na Trgu Franje Tuđmana u Vinkovcima, ali nije platio parkiranje. Djelatnik naplate parkiranja uručio mu je kaznu. Vozaču se 
to nije svidjelo...
Vidi originalni članak

Psihički sam slomljen. Oštećena mi je rožnica lijevog oka, gotovo ništa ne vidim na to oko, iziritirani su mi jednjak i želudac. Danima neprestano povraćam. Stradali su mi sinusi, krvarim iz nosa, neprestano slinim, opisao je svoje stanje Vinkovčanin (44) kojeg je prije nekoliko dana napao muškarac poprskavši ga kiselinom po licu.

- I to samo zato što sam mu na auto, za koji nije platio parkiranje, zakačio ceduljicu s obavijesti o kazni od 22 kune - rekao je Vinkovčanin, koji je stradao na parkiralištu vinkovačkog Trga Franje Tuđmana, gdje radi kao komunalni redar na naplati parkiranja.

- Prvo se verbalno istresao na mene, ali izgledao je kao da je shvatio da je pogriješio. Uputio sam ga u službene prostorije tvrtke da plati kaznu i riješi problem. Mislio sam da je time priča bila gotova. No uskoro se otamo vratio još bjesniji i luđi. Nazvao sam šefa i pitao što se dogodilo. Nisam ni završio telefonski razgovor, a on me po licu poprskao nekom kiselinom koja me je na dvadesetak sekundi potpuno zaslijepila - prisjetio se mučnog događaja Vinkovčanin.

Hitna pomoć stradalog je odvezla u bolnicu, u kojoj je boravio dva dana. Gradsko gospodarstvo podnijelo je kaznenu prijavu protiv nasilnika. Policija sumnja da je agresivni vozač upotrijebio suzavac.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • ladybug_1 20.10.2011.

    svi tresete zakone iz rukava..a koji zakon dotičnom daje pravo da covjeka posprica kiselinom..suzavcem..cimgod...ja sam mislila da je ovo koliko toliko civlizirana drzava s toliko pravednika....

  • SpaljozaZg 20.10.2011.

    E sad ovako, dali se slazem sa smrdljivim zagreb parkingom i prometnim redarstvom, ne, ne slazem se, osobno sam dobio preko 140 kazni za parkingali sam svaki koji sam bio u krivu platio jer nemas se ti kaj stajat niti samo minutu na 4 zmigavca na cesti, a narocito ne di je prometna ulica, jer s tim stvaras guzvu, i sad ce tu pol vas balvana napisat, pa kome smeta ta minuta, e pa smeta, i ja sam dostavljac, i stanem na 4 zmigavca, ak me ulovi ulovi kaj sam, platim i idem dalje, ali tu nisu niti krivi vozaci, niti krivi prometni redari niti policija, nego je kriva infrastruktura grada, nema parkinga, nema mjesta za dostavu, a niti ima pristojnosti u ljudima. e sad je samo pitanje koliko si fer, pa ako zeznes da platis i to je to

  • Zly 20.10.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare