To je to što me zanima!

Napokon skidaju žilet-žicu, stavit će panel vrtne ograde

S prvim ovogodišnjim kolonama turista, koji nam pristižu za Uskrs u Istru, žilet-žica se napokon uklanja, ali se umjesto nje najavljuje neka “pitomija” ograda
Vidi originalni članak

Slovenski vojnici “naoružani” kliještima su u četvrtak kraj graničnog prijelaza Kaštel uz korito Dragonje počeli uklanjati žilet-žicu koju su postavili prije tri mjeseca. Do podneva su uklonili oko tri kilometra žice koju su u skladište odvezli vojni kamioni. Protiv žice se više puta prosvjedovalo s hrvatske i slovenske strane granice. S prvim ovogodišnjim kolonama turista, koji nam pristižu za Uskrs u Istru, žilet-žica se napokon uklanja, ali se umjesto nje najavljuje neka “pitomija” ograda. Slovenci kažu kako će postaviti panel vrtne ograde.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 7rudar7 25.03.2016.

    meni je zao janeza ostadoše ne zaštičeni,jeli cerar skinuo žicu oko kuće

  • kosmopolit 24.03.2016.

    Dali se sad upitaju naši duduci koji su zagovarali stavljanje žice u HR, koliko je koštala ova žica i njeno postavljanje kao i sad uklanjanje (što je deset puta teže jer je već zarasla dobrim dijelom) i koliko bi to tek koštalo Hrvatsku a nikakve koristi? Siguran sam da je to primitivcima preteško shvatiti.

  • Uni 24.03.2016.

    Meni je najvise zao zivotinja

Komentiraj...
Vidi sve komentare