To je to što me zanima!

Napokon zajedno: Našao je sestru nakon 45 godina...

Ružičina majka rastala se od oca nakon njezina rođenja. Ružicu je poslala u dom. Majka je u međuvremenu u drugoj vezi dobila sina Mileta
Vidi originalni članak

Ista je kao pokojna mama, i glas i lice, sve. Ja sam sada najsretniji čovjek na svijetu. Opet imam nekoga svog, plačući je rekao Mile Zvizdac (45) iz Ključa u BiH. U naručju je čvrsto grlio sestru Ružicu Radivojević (52). Ona je grcajući tiho šapnula da je prvi put u životu zaista sretna. Prvi je put srela brata početkom srpnja u Doboju. Ružina majka rastala se od oca ubrzo nakon njezina rođenja. Ružu je poslala u dom za napuštenu djecu, a odatle su je vlasti selile u domove. Njezina majka u međuvremenu je u drugoj vezi dobila sina Mileta. Budući da joj se majka nikad nije javljala, Ružica nije znala da ima brata. Poslije se udala i došla u selo Vranjak kraj Doboja.
- Lani mi je rekla da joj treba rodni list. Sjeo sam u auto i otišao u njezino rodno mjesto Ključ. Matičar ju je odmah pronašao i rekao mi da joj je otac mrtav, ali da ima brata - uzbuđeno prepričava Ružičin susjed Branko Cvijanović. Branko je našao Mileta te ga nagovorio da ode u Doboj i vidi sestru.
- Pričala mi je mama da imam sestru, ali nismo znali gdje je. Nema novca koji bi mogao platiti moju sreću - rekao je Mile.
- Iako imam novu obitelj, moj brat je moja osobna iskaznica. Sada napokon znam tko sam - zaključila je Ružica. Brat i sestra kažu da se više neće odvajati.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • gunnerfan2521994 20.07.2009.

    nije mileta nego milu...ako se covik zove mate..neces reci vidija san mateta, nego matu...:S..

  • mina1807 20.07.2009.

    kako lijepo,u godini dana sam sahranila dva brata,jedan 52 godine a drugi 49,od tada je dio mene umro bez obzira sto imam svojeg muza,sina i unuke zivim dalje ali osjecam prazninu,kako je lijepo imati nekoga.......

  • marcelina 20.07.2009.

    koja se to besćutna zmija može samo tako odreći vlastitog djeteta....strašno,nemam riječi...ali eto ipak su se našli..

Komentiraj...
Vidi sve komentare