To je to što me zanima!

Napravio električnu stolicu za ženu da popričaju oko razvoda

Nakon što je Margaret Castle (61) zatražila razvod od supruga nakon 18 godina braka, pozvao ju je da popričaju o tome. Prije toga napravio je električnu stolicu
Vidi originalni članak

Britanac Andrew Castle (61) iz Lancashirea priznao je krivnju za pokušaj ubojstva supruge s kojom je bio u braku 18 godina. Nakon što mu je Margaret (61) rekla kako želi razvod, napravio je električnu stolicu i pozvao je da 'sjednu i popričaju o tome'. Metalni okvir stolice spojio je u struju, piše Daily Mail

Pokušao ju je onesvijestiti gumenom palicom i zatim spržiti. Međutim, uspjela je pobjeći prije nego što je 230 volti krenulo njezinim tijelom. Istrčala je iz kuće vrišteći. Završila je, na sreću, samo s manjim ozljedama glave. 

Policija je uhitila Castlea trenutak prije nego si je prerezao žile i pokušao se ubiti na stolici. Dobio je deset godina zatvora. 

Šokirani susjedi ispričali su kako se par preselio na obalu nakon što su otišli u mirovinu. Svaki dan zajedno su šetali, a redovno su odlazili na krstarenja. Susjedi su vjerovali kako su sretni. Ipak, Margaret je prošle jeseni zatražila razvod jer nije mogla podnijeti suprugovo 'kontroliranje i dominiranje'. Nakon toga živjeli su odvojeno pod istim krovom. Psihijatar je rekao kako Castle boluje od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • stipe1810 07.07.2011.

    jos nasjbolje da ona dominira

  • SpužvaBobSkockani 07.07.2011.

    al bi kod nas išle te električne stolice !

  • buka 07.07.2011.

    Gadura,šteta da su ga spasili!

Komentiraj...
Vidi sve komentare