To je to što me zanima!

'Naša Daisy nije imala djece ni obitelj, dođite joj na ispraćaj'

Daisy Staines prošlog mjeseca doživjela je moždani udar od kojeg se više nije oporavila. U domu kažu da nema nikoga od obitelji pa pozivaju mještane da ju isprate na posljednji počinak
Vidi originalni članak

Osoblje doma za starije u Harlowu u Essexu pozvalo je mještane da u što većem broju dođu na sprovod 104 godine stare Daisy Staines, udovice koja je nedavno preminula i koja nema djece niti druge poznate obitelji. 

Daisy Staines rođena je 1913. godine u Londonu, preživjela je oba svjetska rata i tijekom života bavila se plesom. Prošlog mjeseca doživjela je moždani udar od kojeg se nije oporavila. Uživala je u plesu i glazbi i voljela je o tome govoriti te pokazivati stare fotografije na kojima stoji uz voljenog supruga. U dom je smještena prije desetak godina nakon što je postala dementna. 

- Imala je brata Freda koji ju je znao tu i tamo posjetiti, ali mislimo da je već preminuo. Daisy je obožavala plesati i uvijek je bila vesela i dobro raspoložena, zabavljala nas je vicevima i pričama iz rata. Voljela je društvo. Često je nosila perike u kojima je uživala plešući sama u svojoj sobi, a puno je radila na zaštititi životinja i prirode. Oduševila bi se svaki puta kada bi joj doveli terapijskog psa - priča djelatnica doma Alison Armstrong. 

Jedini koji će se sigurno pojaviti na posljednjem ispraćaju bit će njegovatelji iz doma, no oni žele da joj posljednju počast oda što više ljudi. 

- Pozivamo sve one koji su je poznavali da dođu na posljednji ispraćaj koji će biti 18. svibnja. Bilo bi divno da dođe što više ljudi, jer žena je ipak doživjela 104. rođendan - poručili su iz doma, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • umjereni pacifist 12.05.2018.

    baka ima bolju bradu od šešelja.

  • Guest_user_38112 10.05.2018.

    Propaganda po mjeri Markičke: Nemajte obitelj i djecu, živjet čete preko 100 godina...

  • škver 10.05.2018.

    Koji ispraćaj?

Komentiraj...
Vidi sve komentare