To je to što me zanima!

Pupovac: SDSS neće doći na sastanak vladajuće koalicije

SDSS je sjednici Predsjedništva stranke, održanoj u ponedjeljak, nije odlučio napustiti vladajuću koaliciju, već je ovlastio Milorada Pupovca i Klub zastupnika SDSS-a da o cjelokupnoj situaciji razgovaraju
Vidi originalni članak

Milorad Pupovac potvrdio je za N1 da na sastanak vladajuće koalicije neće doći predstavnici SDSS-a. Nije naveo razlog zbog čega predstavnici njegove stranke neće sudjelovati na sastanku.

Također potvrđuje da je dogovoren sastanak s onim koalicijskim partnerima kojima je stalo do rješavanja otvorenih pitanja. Nije rekao kad i s kojim partnerima.

Čelnici stranaka vladajuće koalicije sastaju se danas u Banskim dvorima.

Kuščević o Pupovcu: Koga nema. bez njega se može

Nakon što je u nekoliko medijskih istupa SDSS-ov predsjednik Milorad Pupovac izjavio kako njegova stranka razmišlja o odlasku iz koalicije, SDSS je sjednici Predsjedništva stranke, održanoj u ponedjeljak, nije odlučio napustiti vladajuću koaliciju, već je ovlastio Milorada Pupovca i Klub zastupnika SDSS-a da o cjelokupnoj situaciji razgovaraju s koalicijskim partnerima.

Lovro Kuščević, ministar uprave upitan je u utorak pred Vladom za komentar Pupovčevih izjava o mogućem izlasku iz koalicije.

"Koga nema bez njega se može", rekao je Kuščević. "Koalicija je stabilna, većina je stabilna i mislim da neće biti problema da odradimo sve projekte koje smo trebali. Očekujem da ćemo vrlo brzo čuti sve te salve nezadovoljstva", rekao je Kuščević uoči koalicijskog sastanka, javlja N1.

Što se tiče prometne nesreće u kojoj je, bez važeće vozačke dozvole, sudjelovala ministrica regionalnog razvoja Gabrijela Žalac, koja je zbog toga ponudila ostavku, no premijer je nije prihvatio, koalicijski partner HNS-a najavio je da će danas o tome razgovarati na sastanku.

Idi na 24sata

Komentari 75

  • -Lima-ZG-U-❤ 12.03.2019.

    Ma do bi on otisel od Jasla?

  • skipi 12.03.2019.

    Idi u Srbiju na sastanak kod Vučića....

  • stiven 12.03.2019.

    Iza svega stoji ucjena,tj.pokušaj,a skoro uvjek mu uspije,pa nesumnjam da nece i sada

Komentiraj...
Vidi sve komentare