To je to što me zanima!

Našao ju pas: Bez hrane i vode pastirica (78) preživjela 4 dana

U potragu za pastiricom iz sela Nunići u Općini Kistanje uključili su se pripadnici HGSS-a, koji su je pronašli u četvrtak. Žena je dementna pa su je i ranije tražili
Vidi originalni članak

Žena je odvela ovce na ispašu u ponedjeljak. Stado se vratilo kući u utorak, ali bez svoje vlasnice. Zabrinuta obitelj prijavila je policiji njezin nestanak.

U potragu za pastiricom iz sela Nunići u Općini Kistanje uključili su se pripadnici HGSS-a, koji su je pronašli u četvrtak.

- Tijekom potrage našeg HGSS-a staricu je pronašla njezina kćer, i to uz pomoć staričina psa, s kojim je ona čuvala ovce - kazala je Blanka Lučić, pripadnica šibenske ekipe HGSS-a.

Dodala je da je žena dementna te da se zato izgubila, a da je pravo čudo što je četiri dana preživjela bez vode i hrane. Ovo nije prvi put da se starica izgubila. HGSS ju je tražio i prije tri godine. Za staricom je tragalo 20 pripadnika HGSS-a iz Šibenika i tri iz Vrlike, a koristili su i tri potražna psa. Pomogla su im i četiri policajca.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • lilyan 11.09.2015.

    Zabrinuta obitelj koja ženi koja je dementna dozvoljava da ide u ispašu s ovcama, e stvarno su zabrinuti. Dementna osoba se ne mora i ne može zaključat u kuću al mora o njoj netko preuzeti brigu, a ne još takvoj osobi povjeriti čuvanje stada

  • 11.09.2015.

    Bravo za socijalne službe, kompletan sustav a posebne čestitke i obitelji. Slijedeći put je možda nećete naći živu.

  • ajdajmiime 11.09.2015.

    sreca sto imamo HGSS, rodbino pripazite malo na bakicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare