To je to što me zanima!

Našao kći nakon 38 godina i silovao je nekoliko puta

Muškarac je nazvao redakciju emisije 'Patricijin dnevnik' te im ispričao svoju tužnu priču kako kći nije vidio od 1966., nakon rastave sa suprugom
Vidi originalni članak

Muškarca (65) iz Španjolske osudili su na sedam godina zatvora jer je silovao svoju kćer koju nije vidio 38 godina. Upoznali su se u reality emisiji 'Patricijin dnevnik '2003. godine. Otac je nazvao redakciju emisije te im ispričao svoju tužnu priču kako kćer nije vidio od 1966. godine nakon rastave sa suprugom. Posjetio ju je 2004. i neko vrijeme su proveli zajedno. Nesretna žena je rekla kako ju je otac pri prvom susretu poljubio ravno u usta. Nakon par sastanaka s njom pokušao ju je ponovno poljubiti. Rekla mu je da prestane s tim. No, prilikom slijedećeg posjeta, otac ju je silovao, nekoliko dana za redom. Žena je sve ispričala prijateljici. Pobjegla je od njega ali on joj je prijetio da se vrati. Na suđenju je izjavio kako je žena cijelu priču izmislila zbog osvete što ju je on napustio još dok je bila dijete.
Emisija 'Patricijin dnevnik' bavi se obiteljskim skandalima, traženju davno izgubljenih članova obitelji, vjenčanjima i rastavama.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • be yourself 13.02.2010.

    To je ko ono kad je Mujo reko za Hasu da se sam nabi ona nož i tako jedno 5-6 puta.

  • olnada 13.02.2010.

    @plavi cvijet-apsolutno je za osudu ako ju je pri prvom susretnu pohotno gledao,a gdje poljubio u usta!!! A da ne govorimo o drugim radnjama! Ako je tako bilo!? Ako je kao dijete ranjena,rane zarastu eventualno,ali-ostanu oziljci.I svaki put kad se taj oziljak dodirne,osjeti ga se,i stara bol dodje na povrsinu.A bol je uvijek bol.Jednostavno-boli.

  • real 13.02.2010.

    a bilo je slucaj da se otac ozenio s kceri koju nije vidio 25g, pogotovo nakon WWII, rastavljene obitelji, nemanje tocne dokumentacije...

Komentiraj...
Vidi sve komentare