To je to što me zanima!

Nasilni policajci suzavcem su zašpricali epileptičarku

Žena koja pati od epilepsije prijavila je švedsku policiju vlastima zbog brutalnosti. Usred jakog napada zašpricali su je suzavcem kako bi je smirili
Vidi originalni članak

Žena koja pati od epilepsije prijavila je švedsku policiju iz gradića Växjöa vlastima zbog brutalnosti. Nakon večernjeg druženja s prijateljima, krenula je kući i nasred ceste dobila epileptični napad. Hitna pomoć ubrzo je stigla, ali liječnici nisu mogli smiriti pacijenticu. Zatražili su pomoć od policije. Objasnili su da žena pati od epilepsije koja može uzrokovati agresivno ponašanje. Iako su im pokazali liječničku potvrdu, četvorica policajaca htjela su znati je li žena konzumirala alkohol i drogu. Namjeravali su je uhititi, ali prijatelji i liječnici su se pobunili. Nesretna žena u međuvremenu se grčila od boli i pala je u nesvijest. Tek je na putu do bolnice došla k sebi. Uplašena zbog policajaca koji su joj u mraku držali ruke i noge, dobila je novi napad. Brutalni policajci zašpricali su je suzavcem. Nekoliko dana žena nije mogla jasno vidjeti, a ruke i noge pune su joj modrica zbog nasilnih policajaca. Iako želi ostati anonimna, žena će tužiti policiju.
- Nikada nisam bila toliko ponižena. Sramim se jer se osjećam kao da je moja krivnja što imam napade, razočarano je žena rekla švedskim medijima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare