To je to što me zanima!

Nasilnik dobio još jednu šansu: Učenici se ipak vraćaju u školu

Roditelji su nakon višesatnog sastanka s ravnateljicom, prof. Tatjanom Landsman, te svih mjerodavnih službi uključujući i gradske vlasti odlučili da će se 17 učenika vratiti u školu
Vidi originalni članak

Od utorka svih 17-ero učenika 6a razreda 1. Osnovne škole iz Bjelovara ponovo će sjesti u školske klupe nakon višednevnog bojkota nastave. Odlučili su to roditelji nakon višesatnog sastanka s ravnateljicom, prof. Tatjanom Landsman, te svih mjerodavnih službi uključujući i gradske vlasti.

Podsjećamo da su učenici zbog, kako su nam roditelji rekli, fizičkog i psihičkog maltretiranja od strane jednog učenika odlučili cijeli prošli tjedan ne pohađati nastavu. Zahtjev roditelja je bio da se njihovoj djeci osigura siguran boravak u školi, kao i normalno odvijanje nastave.

Navodno, učenik zbog čijeg je ponašanja ustao gotovo cijeli razred dobio je još jednu priliku za popravak, a ako ju propusti, doznajemo da će biti premješten u drugi razred unutar škole.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 15.04.2018.

    to kao pederi svećenici..iz jedne u drugu župu..pa nek siluje drugu djecu....Isto i taj učenik....jezivo..ravnatelju otkaz

  • mension 17.10.2016.

    Sinek od direktora Prime. Nitko mu valjda nista ne smije...

  • ZombiGrill 17.10.2016.

    Jesu ovi ozbiljni s tim rješenjem? Misle ga stavit u drugi razred?? I to je to,problem riješen??

Komentiraj...
Vidi sve komentare