To je to što me zanima!

Nasilnik napao vozača: 'Di ti je karta, šinjorina, ajte vi vozite'

Nakon što je završio s razbijanjem, napadač je stao na srednja vrata autobusa i upustio se u raspravu s vozačem koji ga je pozivao da se smiri
Vidi originalni članak

Na Facebook stranici Blackout party Split pojavio se novi video snimljen jutros na Salonitanskoj cesti u Solinu gdje je muškarac istrgnutim brisačem demolirao Prometov autobus na liniji broj 37. Prvo je pokušao zaustaviti automobile, no kako mu nitko nije htio stati, on je izašao na cestu i stao pred autobus. Vozač se zaustavio, a onda je krenulo čisti užas za vozača i za putnike. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nakon što je završio s razbijanjem, napadač je stao na srednja vrata autobusa i upustio se u raspravu s vozačem koji ga je pozivao da se smiri:

- Sad mi to govoriš, sad sam ti prijatelj?! Di ti je karta, brzo vozi! Ajte šinjorina vi vozite bus, ovi šoferi su egoistični, rekao je napadač pokušavajući ručno zatvoriti vrata autobusa. 

DIVLJAČKI NAPAD U SPLITU Stao je ispred busa i porazbijao ga dok su putnici bili unutra

Policija s njim nije mogla razgovarati

Muškarac, inače u 20-ima, istrgnuo je brisač i počeo razbijati prednje staklo, a potom se okomio i na bočne strane autobusa. Potom je, doznajemo u policiji, provalio u autobus, gurnuo vozača i pokušao upaliti vozilo. 

Nije uspio, pa je ponovno izašao van i lupao šakama po limu pokušavši i otvoriti poklopac za motor. Vozač je uspio ostati pribran te je muškarca odvukao dalje od autobusa, a putnicima je otvorio vrata da mogu izaći. Ubrzo je došla i policija koja je vandala uhvatila dok je bježao.

No, kako nam kažu u policiji, s napadačem nisu uspjeli obaviti razgovor jer nije bio ubrojiv pa su ga odveli u bolnicu. Liječnici su ga zadržali na psihijatriji.

Neslužbeno, bio je prilično agresivan. Kad bude moguće, obavit će se s njim razgovor. Za sada je sigurno da će odgovarati zbog oštećenja tuđe stvari, odnosno imovine, a ima li u ovom napadu elemenata nekog drugog kaznenog djela utvrdit će se tijekom kriminalističke istrage. 

Idi na 24sata

Komentari 137

  • nikola13782_1 25.02.2019.

    pripadnik elitne navijacke skupine

  • Mergi 25.02.2019.

    Sirotinja se vozi u autobusu. Glasači HDZ se voze u skupim autima, žive u bogatim mjestima sa klošarima imaju malo ili nimalo doticaja, tako da njima je super i bit će i dalje. A vi sirotinja sjedite doma kad dođu izbori i nemojte glasat opet jer nemate za koga. Eto neka i dalje budu HDZ i SDP na vlasti, budete se i dalje čudili sa tim purećim mozgovima

  • sarcasmo 25.02.2019.

    flakka

Komentiraj...
Vidi sve komentare