To je to što me zanima!

Nasilnik u Saboru: Zastupnik ženu tukao štapom i šamarao

Pericu Jelečevića, HDZ-ova zastupnika iz dijaspore, sud je opomenuo nakon što je u Orašju udario bivšu suprugu s kojom se posvađao. Dobio je samo opomenu...
Vidi originalni članak

U lipnju 1999. u stan Perice Jelečevića (51) u Orašju došla je njegova bivša supruga Alma. Posvađali su se. Ona je, kako stoji u rješenju Općinskog suda u Orašju, poderala nekoliko obiteljskih fotografija. Jelečević ju je gurnuo na ležaj i nekoliko puta ošamario. 

Uzeo je telefonsku slušalicu i nazvao ženu s kojom je tad bio u vezi. Kad je bivša supruga pokušala istrgnuti slušalicu iz njegove ruke, Jelečević je uzeo metar dug štap i udario je po glavi, a zatim ju je tim štapom pritisnuo u prsa.

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju 24sata!

Idi na 24sata

Komentari 83

  • Renaldo 12.12.2011.

    Walter25, da je visoko obrazovan i inteligentan, nebi sjedio u saboru i živio kao trut na račun drugih, već bi se primio nekog korisnog rada.

  • Renaldo 12.12.2011.

    Dijasporac nasilnik hadezeovac koji u našoj državi živi na naš račun. Pa vladajuči kukurikavci, ukinite taj zakon. Neka bosanci iz bosne sjede u bosanskom saboru i neka zastupaju svoje odande.

  • Renaldo 12.12.2011.

    Prije ulaska u društvo sabornika sve ih treba psihički pregledati. Psihijatri bi trebali biti neutralni, iz neke druge države. Tada sam siguran da bi jedva njih 5 ušlo u sabor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare