To je to što me zanima!

Nasilnog suca kojeg je snimila kći suspendirali su s dužnosti

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Kći Hillary potajno je snimila kako je otac zlostavlja jer je s interneta 'skinula' igrice i glazbu. Adams se nakon objave branio kako ''snimka izgleda gore nego što jest''
Vidi originalni članak

Vrhovni sud u Teksasu suspendirao je suca Williama Adamsa s dužnosti nakon što je njegova 23-godišnja kći objavila snimku na kojoj ju otac zlostavlja i vrijeđa kada je imala 16 godina, piše LA Times. Sudac Adams i sam je radio na slučajevima zlostavljanja djece.

Kćerka Hillary potajno je snimila kako je otac zlostavlja jer je ilegalno s interneta 'skinula' igrice i glazbu. Adams se nakon objave snimke branio kako ''snimka izgleda gore nego što zapravo jest'' te da mu se kći osvećuje jer joj je oduzeo automobil.

- Iz moje perspektive nisam učinio ništa  pogrešno već sam disciplinirao svoje dijete koje je kralo na internetu - rekao je Adams.

Kćerka je u televizijskom intervjuu izjavila kako je s objavom videa čekala sedam godina zbog sigurnosti svoje obitelji.

- Tukao me konstantno. Čekala sam sedam godina da objavim video jer sam tada još bila maloljetna i bojala sam se za svoju majku i mlađu sestru - rekla je Hillary. 

Roditelji su se u međuvremenu razveli, a 10-godišnja sestra pripala je majci.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • frčka 24.11.2011.

    moja kćer od 13 godina me pozvala da mi pokaže ovu snimku (kad je prvi put objavljena), odmah sam se vratila u djetinjstvo... i ja sam imala masnice od vojničkog remena, potukla sam se sa starim kad sam imala 17 godina jer sam branila mamu... već odavno on za mene ne postoji, i još je jedan na spisku kojima neću otići na sprovod, a ako i odem pljucnut ću za njim... btw, ovo na snimci nije mama djevojke nego njegova nova ženska...

  • like clit lick 23.11.2011.

    Kakva suspenzija?Obična životinja,gdje je ovaj od ljudske vrste 2st.unazad.Ovom dvoma dijete oduzeti jer čini se da uživaju u ovom!

  • Sonador 23.11.2011.

    Moj otac je bio ''vikend otac'' jer je bio stalno na terenu, a kada je dolazio kući htio je biti autoritet. Kad sam imala negdje 17 godina razbio je samnom pola moje sobe. Iako ga žalim jer je PTSP-ovac za nasilje nema opravdanja. Zahvaljujući njihovom odgoju koji je s jedne strane bio ''misli svojom glavom'' a s druge strane ovakve i gore stvari, nakon što sam se sa 19 godina gotovo ubila i završila na psihijatriji dobila sam dijagnozu teške depresije i PTSP-a. Roditelji bi trebali čuvati svoje dijete i biti uz njega, a ne mu zabiti nož u leđa kad su mu najviše potrebni kao što su to moji učinili. I onda me ljudi kad kažem da ne volim roditelje gledaju kao da nisam normalna jer roditelje moraš voljeti. Ne, roditelje ne moraš voljeti, ljubav i poštovanje treba zaslužiti. Pokazat ću ocu ovu snimku, vjerujem da će biti zgrožen, a onda ću ga podsjetiti što je on meni radio i baš me zanima što će danas na to reći.

Komentiraj...
Vidi sve komentare